Forskare: Att fylla år på våren kan vara ett tecken på att du är psykopat

Forskare: Att fylla år på våren kan vara ett tecken på att du är psykopat

Att vara född en viss tid på året gör varken till eller från nu när man är vuxen. Som liten knodd var det dock viktigt för de som fyllde tidigt på året blev helt plötsligt ”äldre” än de som fyllde senare på året.

Framför allt var den 18 födelsedagen av stor vikt, för då fick man både ta körkort och gå in på krogen före de som fyllde senare. Men efter 18-årsdagen släppte det där och idag är det nog väldigt få som lägger någon större vikt vid.

Men nu har en forskare, David Jester, kommit fram till att födelsemånaden, eller snarare stjärntecknet, kan ha inverkan på en. Är man född i Oxens stjärntecken kan man nämligen vara psykopat, skriver The Mirror.

Seriemördare har alltid fascinerat och skrämt oss, vilket man tydligt kan se idag när det lanseras dokumentärer på löpande band om olika seriemördare.

Dokumentärerna blir ofta föremål för mycket debatt om hur personerna växt upp och vad som påverkat dem till att begå de här hemska brotten. Enligt forskaren och författaren David Jester så kan stjärntecken ha något att göra med det hela.

Seriemördare är oftast födda i Oxen

Under två år forskade Jester kring många av de mest kända seriemördarna och stjärntecken. Han insåg då att stjärntecknet Oxen, som infaller mellan 20 april och 20 maj, hade flest seriemördare.

Jester fann även att de två vanligaste seriemördar-födelsedagarna är 24 april och 18 februari.

Bildkälla: Wikipedia

Vanligaste egenskaperna hos seriemördare

Utöver stjärntecken så kännetecknas seriemördare ofta av att de är psykopater eller sociopater, vilket innebär att de är duktiga på att manipulera sin omgivning och således komma undan med sina hemskheter.

Ofta uppvisar de också bristande empati, vilket gör att de inte känner någon skam över det de gör.

Självfallet ska man ta den här typen av forskning med en rejäl nypa salt, men visst kan det vara lite spännande att veta! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!