Forskare: Den här penisstorleken föredrar kvinnor

Det är en av mänsklighetens stora frågor: spelar storleken på penis någon roll? Frågan har debatterats sedan urminnes tider av både kvinnor och män. Alla har en egen åsikt i frågan.

Vissa tycker att penisstorleken är jätteviktig, andra tycker att det är viktigare vad man gör med den. Men hur är det egentligen?

Om nu storleken spelar roll: vilken storlek är då bäst?

Enligt en studie så spelar storleken lite roll, och det finns en storlek som är bättre än andra, skriver Ladbible.

Den amerikanska sexforskaren Dr Nicole Prause ville ta reda på om storleken faktiskt spelar roll, och isåfall hur stor en idealpenis ska vara enligt kvinnor.

3D-snoppar

Prause upptäckte att de tidigare studier som gjorts på ämnet var otillräckliga. I många av studierna hade kvinnorna fått se ett papper med olika penisstorlekar på och där fått välja ut en föredragen storlek.

Men det visade sig senare att kvinnorna i de studierna varit dåliga på att uppskatta faktisk storlek bara genom att titta på ett papper.

Bildkälla: Shutterstock

Därför skapade Prause och hennes kollegor tredimensionella modeller av penisar i olika storlekar, för att kvinnorna som deltog skulle få en bättre uppfattning.

Här är drömpenisen

Vad kunde Dr Prause dra för slutsatser av sin studie då?

Jo, när det gällde engångsligg så föredrar kvinnor en något större och grövre penis, cirka 16,2 centimeter lång och med en omkrets på cirka 12,7 centimeter.

Bildkälla: Shutterstock

Men när det gäller en mer långvarig partner så föredrar kvinnor en penis som är cirka 16 centimeter lång och 12,1 centimeter i omkrets.

Som man behöver man dock inte misströsta allt för mycket om man hamnar under dessa mått.

Studien visade nämligen också att penisstorlek inte är så prioriterat när kvinnor söker efter en manlig partner utan hamnade väldigt långt ned över önskade egenskaper, ungefär på samma plats som ögonfärg och vilken bil man kör runt i.

Bildkälla: Shutterstock

Skönt att äntligen få svar på den eviga frågan, eller hur?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina manliga vänner också får läsa det här idag!