Forskare: Kvinnor med stora bröst blir mer förkylda än andra

Bröst är något vi alla har, därför är det också helt naturligt att det finns miljarder olika typer av bröst därute. Vissa är mindre, och vissa är större, så enkelt är det bara. Men nu finns en studie som visar att kvinnors bröststorlek kan påverka hur förkylda de blir, skriver The Sun.

Alla blir förkylda emellanåt. Men för vissa kvinnor slår förkylningen till hårdare än för andra. Enligt en studie så kan det ha att göra med storleken på brösten.

Stora bröst ger fler förkylningar

Studien, som är publicerad i Archives of Sexual Behavior, visade att kvinnor med större bröst drabbas hårdare av förkylning än kvinnor med små bröst. I studien fann forskarna ett samband mellan bröststorlek och sjukdomsfrekvens, så som förkylningar och influensa.

Naturlig förklaring

Studien visade även att storbystade kvinnor är förkylda dubbelt så länge jämfört med lite ”plattare” kvinnor. Forskarna såg att kvinnor med A-kupa i snitt var förkylda i ungefär 3,8 dagar medan kvinnor med F-kupa i snitt var sjuka 8,3 dagar. En av anledningarna till detta kan vara att bröstens fettvävnad innehåller leptin, ett hormon som kan påverka immunförsvaret.

Så om du är förkyld ofta har du nu kanske ett svar på frågan! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!