Fräck tjuv ska stjäla husägares paket på verandan – sekunden senare får idioten precis vad han förtjänar

Om det är något som jag aldrig slutar att irritera mig på så är det människor som inte kan skilja på mitt och ditt. Personer som stjäl och beter sig illa mot andra, helt enkelt.

Själv har jag blivit av med flera cyklar genom åren, men sällan saker av större värde. Det får man givetvis vara glad för eftersom det finns stackare som råkat ut för betydligt värre förluster.

Även om de materiella sakerna i livet sällan är de absolut viktigaste, så kan sådant här vara otroligt irriterande. Det kostar både tid och pengar för oskyldiga personer samtidigt som sluga tjuvar många gånger, tyvärr, kommer undan.

 

En annan som tröttnade på att bli av med saker på grund av tjuvar i hans bostadsområde var Jaireme Barrow. Han bor i staden Tacoma i USA och hade blivit bestulen både på dyrbara bildelar och paket som bud hade lämnat på hans veranda senaste tiden.

Fejkade gevärsskott

Uppfinningsrik som han är, så bestämde sig Jaireme för att gillra en fälla. Han byggde ett paket som han placerade på verandan framför ingången till huset och satte sedan upp tre olika övervakningskameror.

Vad bovarna, som snart skulle vallfärda till huset, inte visste var att det enda som paketet innehöll var en utlösare som fick det att låta som att gevärsskott avlossades precis intill.

Därför skulle det bli en chock för tjuvarna, som smög fram mot paketet för att stjäla något som de trodde att ett bud hade lämnat – men då väntade i stället en överraskning i samband med att de la sina händer på föremålet.

Titta nu på deras reaktioner när det smäller till!

Jag tycker att det här är helt klockrent! Jaireme lär tjuvarna i området en riktig läxa, utan att för den sakens skull skada någon med sin geniala uppfinning!

Över 27 miljoner har sett det klockrena klippet som nu hyllats av poliser, grannar och människor världen över!

Var inte snål nu, DELA vidare om du också tycker att tjuvarna fick vad de förtjänade!