Främlingen ber ung kvinna om sexiga nakenbilder – men se nu revanschen när hon kastar kläderna

.

Många kvinnor, kanske framför allt yngre tjejer, har varit med om att främmande män frågat efter sexiga nakenbilder. I dagens moderna samhälle, när man kan fota med mobilen på bara några få sekunder, så tror många killar att det är fritt fram att be om lättklätt material för deras egen njutning.

Det spelar ofta ingen roll var, när eller hur det sker. Många gånger möts sådana här förfrågningar med en utskällning eller att man bara inte svarar, men det finns även de som i de här lägena ser sin möjlighet att ta en klockren revansch.

Det kan vara en underbar kontring att ge den där drummeln en tro, eller förhoppning, om att han kommer att få det som han vill ha – men i stället så väljer man att jävlas.

Undrar vad hon har på sig

För en tid sedan kom en ung kvinna på det perfekta sättet gör att ge tillbaka mot en man som bad henne om nakenbilder. Han undrade vad som ”fanns under den där handduken” efter att hon hade duschat – och det skulle han snart få veta, vilket sajten wokesloth skrivit om.

Det hela började dock med frågan vad tjejen hade på sig. Konversationen via SMS är på engelska, men vi kommer översätta i förenklad form längs vägen.

Tjejen säger att hon inte är lämpad att visas i bild just nu och ger sedan ett bevis varför.

Killen, som heter Michael, undrar vad som är längre ner i bilden och får svaret: ”Handduk, bitch”.

”Vad är under handduken?” undrar mannen.

Det visar sig då vara en till handduk.

”Vad är under den då? Jag kommer få vad jag vill”, skriver han.

Det visar sig vara ytterligare en handduk.

Vill se betydligt mer

”Du sätter ju bara på dig fler handdukar! Vad är under den då?” skriver Michael.

”Fel. Jag tar alltid på mig 18 handdukar efter att jag duschat”, kontrar tjejen – och skickar en ny bild när hon är insvept i en handduk.

”Ta av alla 18 handdukar och ta bilder”, skriver han då.

”Ha! 19 handdukar i dag!”, skriver tjejen.

”Ta av alla handdukar som du har på dig på kroppen och ta en bild!”, ber mannen.

Och visst gör hon det!

”Morgonrock!”

”Och under morgonrocken”, undrar Michael, som inte ger sig.

Svaret: Ytterligare en handduk…

Jag tycker att det här var ett klockrent sätt att hantera en efterhängsen snuskhummer på! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kanske vi kan få fler män att respektera kvinnor framöver!