Frank hyllar alla kvinnor över 40 i klockren text – geniala lovorden sprids som en löpeld på nätet

Många hävdar att kvinnor når sin absoluta topp strax efter 40 år.

En av dessa är författaren Frank Kaiser. För en tid sedan skrev han en text på nätet som blivit vida uppmärksammad och hyllad. Den tar, genom olika punkter, upp varför han älskar kvinnor som nått just 40-årsåldern.

Anledningarna är helt klockrena! Det är inte heller svårt att förstå varför många får sig ett belåtet leende och nickar igenkännande åt den här briljanta hyllningstexten!

”Mest av allt så värdesätter jag kvinnor över 40 – och här är några anledningar till varför:

– En kvinna över 40 kommer aldrig att väcka dig mitt i natten för att fråga ”Vad tänker du på?”. Hon bryr sig inte om vad du tänker på. Om en kvinna över 40 inte vill se en fotbollsmatch, så sätter hon sig inte bredvid dig i soffan och klagar. Hon går någon annanstans och gör något hon gillar i stället. Oftast är det mycket mer intressant.

Generösa med beröm

– En kvinna över 40 känner sig själv bra nog för att känna sig trygg i vem hon är, vad hon är, vad hon vill ha – och vem hon vill ha det ifrån. Få kvinnor över 40 bryr sig ett dugg om vad du tycker om henne eller det hon gör.

– Kvinnor över 40 är generösa med att ge beröm, ofta helt oförtjänt. De vet hur det känns att inte bli uppskattade.

Pixabay

– En kvinna över 40 har självförtroende nog att introducera dig för sina vänner. En yngre kvinna med en man kan till och med ignorera sin bästa vän eftersom hon inte litar på sin man i närheten av andra kvinnor.

– Kvinnor över 40 är värdiga. De ställer sällan till med scener när ni är på operan, teatern eller på en fin restaurang. Men, om du förtjänar det, kommer hon självklart inte att tveka att skjuta dig om hon vet att hon kommer undan med det.

– Kvinnor över 40 bryr sig inte om det skulle vara så att du blir attraherad av hennes väninnor, för hon vet att vännerna inte skulle svika henne.

– En kvinna över 40 ser elegant ut i knallrött läppstift. Så är det inte med yngre kvinnor. Ett par fler rynkor gör kvinnan över 40 sexigare än alla yngre medsystrar.

Skallig, småfet gubbe

– Kvinnor över 40 är ärliga. De berättar på en gång att du är en idiot eller om du uppför dig som en. Du vet var du har henne.

– Kvinnor blir synska med åren. Du behöver aldrig betro dina synder för en kvinna över 40. De bara vet ändå.

Jag hyllar alla kvinnor över 40 av väldigt många olika anledningar. Tyvärr gäller inte samma sak för män. För varje vacker, smart och sexig kvinna över 40 så hittar vi en skallig, småfet gubbe som gör bort sig med en eller annan 22-årig servitris. Till alla kvinnor – förlåt å dessa mäns vägnar.

Pixabay

Och till alla de män som säger: ”Varför köpa hela kon när du kan få mjölken gratis?” – här är en liten uppdatering: Nu för tiden är majoriteten av alla kvinnor emot äktenskap. Varför? För att de förstår att det inte är värt att köpa hela grisen, bara för att få en liten korv.”

Tycker du också att Frank Kaiser har en klockren poäng med sin text? Tryck då på dela-knappen för att sprida de här geniala budskapen vidare till dina vänner!