Frida, 19, ber mormor och morfar om flytthjälp – 4 dagar senare upptäcker hon intima jättetabben

Att äga en sexleksak idag är ingenting att höja på ögonbrynen över – det finns oändliga mängder leksaker att välja bland och det är inte längre tabu att erkänna att man ibland har lite kul på egen hand.

Däremot kan det fortfarande vara lite pinsamt att diskutera sådant med släkten – framför allt de lite äldre släktingarna.

Det var exakt det som drabbade 19-åriga Frida Åhlund när hon bad mormor och morfar om flytthjälp, skriver Expressen.

Det var tidigare i maj som Frida Åhlund skulle flytta från Farsta i Stockholm till Fuengirola i Spanien för att jobba som säljare. För att allt skulle gå lite smidigare bad 19-åringen sin mormor och morfar om hjälp med att packa det sista.

Fick pinsamt meddelande från mamma

Sagt och gjort, mormor och morfar hjälpte till att packa och sedan for Frida iväg på sitt äventyr på betydligt varmare breddgrader.

Men efter några dagar fick Frida ett inte helt bekvämt meddelande från sin mamma.

Bildkälla: Facebook

– Jag blev helt ställd och fick total panik, säger Frida till Expressen.

När Frida fått hjälp med packningen av mormor och morfar hade hon helt glömt att hon hade en rosa dildo gömd i sitt vardagsrum. En dildo som mormor varsamt nu packat ned och överlämnat i en påse till Fridas mamma.

”Hade varit jätteroligt om det var någon annan”

– Jag vet inte om mormor såg, hon är äldre, men det var stelt. Jag blev helt ställd och fick total panik. Jag hade ingen aning om att den var där, säger Frida till Expressen.

Frida själv inser det roliga i det som hänt, även om hon själv fortfarande tycker det är pinsamt.

– Jag kan se att det är kul. Det hade varit jätteroligt om det var någon annan. Men nu när det gått några dagar känns det lite bättre, säger Frida till Expressen.

Bildkälla: Facebook

Så kan det gå när man har bråttom – men ingen skada skedd mer än att Frida tycker det är lite pinsamt!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!