Frun rusar till sjukhus med smärtor i underlivet – men fyndet i hennes vagina får maken att kräva skilsmässa

Att skaffa barn tillsammans med sin partner hör, enligt de allra flesta, till höjdpunkterna i livet. Tillsammans med den person man älskar mest av allt får man sätta ett nytt liv till världen, och se barnet växa upp.

Men att vid förlossningen få reda på att barnet inte är ditt, hör nog inte till de höjdpunkterna i livet, även om det ögonblicket sannolikt också är något man aldrig glömmer.

Det var exakt det som hände det här unga, nygifta paret, som kom in till sjukhuset då frun hade smärtor i nedre delen av magen och underlivet.

Paret hade varit gifta i fyra månader när frun, efter att paret hade haft vilt sex, började få rejält ont i magen.

Då smärtorna inte gav med sig så bestämde de sig för att åka till sjukhuset.

Hade sagt att båda var oskulder

Både maken och frun hade vid altaret lovat varandra att båda två var oskulder innan äktenskapet. Därför blev maken väldigt förvånad när läkarna undersökte frun och insåg att hon skulle föda när som helst.

I och med att de bara varit gifta i fyra månader insåg maken att något inte stod rätt till.

– Jag förstod ganska snabbt att det var något som inte stämde, hon skulle föda när som helst, säger Neil Hadpawat, akutläkaren som tog emot paret, till tv-programmet ”Sex sent me to the ER” vilket översatt betyder ”Sex skickade mig till akuten.”

Bildkälla: Youtube

Visste inte att hon var gravid

Frun blev oerhört chockad då hon hävdade att hon inte visste om att hon ens var gravid. Maken visste inte heller något och trodde att det rörde sig om en alldeles för tidig förlossning.

– Maken trodde mig inte först, så jag visade honom bebisens huvud. Ibland går kvinnor in i förnekelse när de är gravida, och vissa foster är inte så aktiva, förklarar Neil i programmet.

Förlossningen gick som planerat och frun födde en fullt frisk pojke.

– Allt gick jättebra och förlossningen gick väldigt snabbt, säger Neil i programmet.

Bildkälla: Youtube

Engångsligg nio månader tidigare

Hur kom det sig då att bebisen föddes bara fyra månader efter att paret gift sig?

Det visade sig att frun tummat lite på sanningen om sin oskuld. I själva verket hade hon haft sex med en man, ett engångsligg, ungefär fem månader innan paret gift sig.

Här kan du se hela inslaget, på engelska.

Sanningen kommer alltid fram, oavsett hur mycket man försöker dölja den!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om de här galenskaperna!