Frun tar otrogen make på bar gärning med hennes syster – stenhårda hämnden är helt klockren

Att vara otrogen är det kanske största sveket man kan stå för. Det förstör relationer och krossar hjärtan – och jag kan verkligen inte förstå varför man gör något sådant. Om man vill vara med någon annan – avsluta då ditt nuvarande förhållande först!

Om man får reda på att ens partner vänstrat, så kan man hantera det få flera olika sätt. Ska man repa hans eller henne bil, plocka fram boxningshandskarna, eller bara skrika sig hes av ilska?

Sådant där är givetvis olika från person till person, men för en tid sedan rapporterades det om en kvinna som tog den kanske perfekta hämnden när hon kom på sin man med en annan. Kontringen har nu skapat rubriker världen över.

Det hela utspelade sig i Kina och den 29-åriga kvinnan Ting Su hade under en tid misstänkt att hennes man var otrogen. Han verkade dölja saker från henne och försvann ibland sent om kvällarna, enligt Amazing World News.

Frun blev med tiden mer och mer misstänksam och till slut bestämde hon sig för att ta reda på sanningen. Genom en GPS-funktion på sin mobiltelefon kunde hon lokalisera sin makes bil till en parkeringsplats intill ett lokalt köpcenter.

Slår till med stenhård hämnd

Ting Su begav sig dit – och fick då sina farhågor besannade.

I bilen hittade hon sin man, Cheng, naken tillsammans med en annan kvinna. Älskarinnan var dock inte vem som helst – utan hennes egen tvillingsyster.

Då skulle 29-åringen slå till med en klockren hämnd!

Youtube

Den bedragna frun gick omgående fram till bilen och konfronterade paret som var helt nakna. De reagerade då chockartat genom att hoppa ur bilen – och då såg Ting Su sin chans till revansch. Hon klev in i förarsätet innan hennes man och syster hunnit tillbaka in i fordonet och låste sedan inifrån.

Youtube

De började banka på dörrar och fönster för att bli insläppta, men leendes kunde i stället Ting Su köra iväg med makens bil. Cheng och hans älskarinna fick stå kvar nakna – mitt på parkeringen medan nyfikna åskådare filmade dem och den pågående galenskapen.

Youtube

Enligt sajten dröjde det inte länge innan Ting Su begärde skilsmässa.

Jag tycker att det här var en otrolig hämnd, även om själva händelsen är sorglig! Tryck nu på dela-knappen om du också tycker att den här kvinnan gjorde helt rätt!