Fulvia föddes som man – valde att bli kvinna: Här är hennes starka och beundransvärda berättelse

Alla människor är vackra på sitt sätt. Vi ska värna om olikheter, nytänkande och personer som vågar sticka ut. Det är sådant som gör världen så färggrann och läcker som den är – och tänk vad tråkigt det hade varit om alla fungerade likadant.

En del människor har unika, häpnadsväckande och imponerande livsberättelser.

Somliga vill gärna tala om sin personliga resa för omvärlden, medan andra helst är mer diskreta. En av de som verkligen står för vem hon är – och vill prata ut om sin speciella situation – är Fulvia Pellegrino, 56.

Den här kvinnan föddes dock som mannen Fulvio. Fram till för 16 år sedan var det också så alla kände honom. Förhållandet med frun Marisa tog fart när han var 24 år, men det var inte förrän över 15 år senare som Fulvio vågade berätta sin dolda hemlighet, skriver RelayHero.

Spenderat över 700 000 kr

Fram till dess hade Fulvio, som snart skulle bli Fulvia, levt som en riktig karlakarl – köpt dyra bilar och skjutvapen.

Bild: Youtube

På grund av familjens religiösa hållning, så vågade han inte komma ut som kvinna.

Bild: Facebook/Fulvia Pellegrino

Men till slut gick det inte längre.

Bild: Facebook/Fulvia Pellegrino

Frun Marisa var den första i Fulvios absoluta närhet som fick veta att hannes make nu ville bli en kvinna – och vackert nog, så valde hon att stanna kvar i förhållandet. I dag lever de ihop, men mer som systrar än äkta makar.

Resan mot att förvandlas till en riktig dam tog dock fart och namnbytet till Fulvia var en viktig del i processen. Sedan dess har han spenderat 76 000 dollar, över 700 000 kronor, på att bli mer kvinnolik – bland annat genom 150 läpp- och käkbensfillers, skriver RelayHero.

Bild: Youtube

Viktigt att känna sig bekväm

Fulvia har även genomgått två fettsugningar, fyra bröstoperationer och ett okänt antal rumplyft. Sedan starten av förvandlingen har man dessutom återkommande jobbat med hormonterapi.

Det hela har som sagt kostat – rejält.

Fulvia har därför behövt sälja alla bilar och vapen för att kunna bekosta sitt könsbyte. Han hävdar dock att det är värt det – och poängterar att det viktigaste av allt är att känna sig bekväm i sin egen kropp.

Bild: Youtube

Hör om det – och lite annat – i det fascinerande TV-inslaget här nedanför!

Där framkommer det exempelvis att resan mot den perfekta kroppen ännu inte är slut.

– Jag tänker inte sluta, säger hon.

Tycker du också att man ska få vara precis vem man vill? Tryck då på dela-knappen för att sprida det här viktiga budskapet!