Gabriella lägger 10 000kr/mån för se ut som levande plastdocka – längtar efter nya riskfyllda operationer

I dagsläget är vi över sju miljarder människor på vår planet, och vi är alla helt unika. Visst, då och då träffar man någon som är lik en till utseendet eller till sättet, men vi är alla unika.

För de allra flesta av oss innebär vårt utseende inte så mycket mer än att vi accepterar det och går vidare med våra liv, det är helt enkelt så här vi ser ut även om man kanske inte är supernöjd med exakt allting.

Men vissa människor vill sticka ut med sitt utseende och förändrar det med hjälp av operationer och annat.

20-åriga Gabriela Jirackova från Tjeckien är en sådan person – hon spenderar nämligen tusentals kronor varje månad på att se ut som en levande Barbie-docka.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Gabriela, 20, kommer från Prag i Tjeckien och kallar sig för ”mänsklig Barbie”. Hennes fixering vid den blonda dockan började redan i tidig ålder, då Gabriela började samla på Barbie-dockor.

Fyllde läpparna som 16-åring

Idag har Gabriela över 300 dockor i sin samling, och förvandlingen mot att bli en mänsklig Barbie började när hon var 16. Då fyllde hon sina läppar för första gången.

2018 opererade hon brösten för första gången, något hon inte ångrar.

– Jag känner mig sexigare nu. Den var bara ett litet steg i att kunna se ut som Barbie, men jag känner mig sexigare. Jag är definitivt lyckligare med större bröst, säger Gabriela till Barcroft Media enligt brittiska Metro.

10 000 kr i månaden på utseendet

Gabriela har tack vare sitt Barbie-utseende blivit något av en internetkändis, och har över 60 000 följare som dagligen får uppdateringar i form av lättklädda bilder på 20-åringen.

View this post on Instagram

🌹💄🍒

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

Mycket av Gabrielas liv kretsar kring hennes utseende, och varje månad spenderar hon runt 10 000 svenska kronor på sitt utseende.

– Jag spenderar tre och en halv timme varje dag innan jag visar mig för andra. Jag har alltid tyckt om att skilja mig från mängden och så fort jag började tänka på mitt utseende så kände jag att Barbie-grejen var något för mig, säger Gabriela till Barcroft enligt Metro.

”Vill ha mer”

Trots att Gabriela redan gjort flertalet ingrepp så ser hon inget slut på plastikoperationerna.

– Det inleds med små förändringar, men när man ser positiva resultat så vill man ju ha mer, säger Gabriela till Barcroft enligt Metro.

Utöver att förvandla sig till en Barbie så läser Gabriela just nu psykologi och pedagogik på universitetet i Prag.

Vad tycker du om hennes förvandling?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!