Gina, 50, kallas ”världens sexigaste mormor” för sin yppiga kropp – titta nu när hon ställer sig upp

Alla åldras vi olika. För de allra flesta av oss så innebär det att man får lite rynkor här och var, man kanske lägger på sig några kilo samtidigt som saker ting kanske inte sitter riktigt där de brukade på kroppen.

Det är självklart helt naturligt och en del av att åldras, vid den åldern är man såpass självsäker att man inte bryr sig om vad andra tycker och tänker om ens utseende.

Men det är såklart inte likadant för alla, vissa vill hålla sitt utseende ungt och jobbar på det med alla möjliga medel. Gina Stewart är 50 år och kallas för ”världens sexigaste mormor.”

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Gina Stewart kommer från Australien och är 50 år. Hon har fyra barn: sönerna James, 27, och Cody, 22, samt döttrarna Casey, 25, och Summer, 4, samt ett barnbarn.

Ingen plastikkirurgi

Gina är utsedd till ”världens snyggaste mormor” och har deltagit på flera skönhetstävlingar, bland annat har hon utsetts till Australiens 90:e vackraste kvinna.

Enligt henne själv så har hon lyckats hålla sin hy ung genom kokosolja och rosolja. Hon förnekar bestämt att hon använt plastikkirurgi till annat än hennes bröst som är i storlek E.

Släppt nakenkalender

Gina har ofta visat upp det mesta av sin kropp, men inför 2019 valde hon att släppa en riktig nakenkalender där hon visade allt.

Enligt hennes hemsida så var de bilderna ”på en helt ny nivå.”

”Toplesskalendern innehåller tolv exklusiva foton på Gina samt andra halvnakna bilder,” stod det att läsa på hemsidan.

Bildkälla: Gina Stewart

Dela den här artikeln för att säga vad du tycker om det här!