Gina säljer nakenbilder – till förmån för branddrabbade djuren i Australien

Skogsbränderna i Australien rasar just nu för fullt och har redan fått förödande konsekvenser. Bland annat rapporteras att hälften av alla koalor har omkommit till följd av bränderna, och människor världen över gör just nu kraftansamlingar för att hjälpa till så gott de kan, och på de sätt de kan. För den 49-åriga modellen Gina Stewart, som kallas ”världens sexigaste mormor”, innebär det att samla in pengar – genom att sälja nakenbilder på sig själv, skriver Viral Thread.

Alla gör så gott de kan, som uttrycket så fint heter. För att hjälpa till med de fasansfulla bränderna i Australien har världens sexigaste mormor, ”Gina Stewart, valt att bjuda på sig själv för att rädda djur och natur.

65 kronor till välgörenhet – en nakenbild

Gina, 49 år gammal och hemmahörande på den australiska västkusten, har flera hundra tusen följare på Instagram och i onsdags lade hon ut en bild där hon, sammanfattat, förklarat att hon bjuder på nakenbilder till alla som donerar minst tio australiska dollar, cirka 65 svenska kronor, till välgörenhetsprojekt som riktar sig mot skogsbränderna. Allt man behöver göra är att skicka en bild på kvittot på sin donation.

Tusentals meddelanden

Responsen lät inte vänta på sig. Redan nästa morgon hade Gina fått tusentals meddelanden från ”välgörenhetssugna” män.

Det är ännu oklart hur mycket pengar som ”världens sexigaste mormor” dragit in. Gina Stewart har fyra barn: sönerna James, 27, och Cody, 22, samt döttrarna Casey, 25, och Summer, 4.

Vad härligt att se människor som hjälper till efter sin bästa förmåga! Tryck nu på DELA för att hylla Gina!