Gravida Rachel ska undersökas av läkare, men då begår han pinsamma misstaget

Att vänta barn är på många sätt en fantastisk tid. Man vet att något helt nytt väntar runt hörnet och det kan verkligen vara mysigt att grotta ner sig i alla förberedelser.

Det sista man vill är att saker och ting ska gå fel, men ibland blir inte allt som man tänkt sig. Så länge det inte handlar om allvarliga incidenter så gäller det att kunna ha roligt åt det hela.

Jag minns när min syster och hennes man väntade sitt första barn. Hennes känslosvall under graviditeten var helt otroliga. Ena stunden kunde hon gråta över att han hade tagit den sista godisbiten.

Men sekunderna senare kunde tårar av skratt rinna efter att hon insett att det nog var en rätt märklig sak att bli så ledsen över.

Det är mycket som händer under tiden då man väntar barn. Kanske speciellt om det handlar om ens första. Mycket ska förberedas och många vill verkligen ha full kontroll på precis allt som händer i anslutning till tillökningen.

Prylar ska handlas, saker ska förberedas och sjukhusbesök ska avklaras. Det sistnämnda kan vara en av de lite mer nervösa grejerna.

Vanligt ultraljud

Paret Rachel och Chris var tidigare i år med om en udda incident som hade att göra med just ett besök hos doktorn.

Man hade genomfört ett vanligt ultraljud och allt hade gått bra. Sedan skulle läkaren göra en lite mer intim underökning på Rachel. Det började stabilt, men när han skulle ”in och kika lite närmare” tog han först på lite medel på händerna för att minska friktion och eventuellt obehag för henne.

Wikimedia commons

Snart hörde dock Chris, som satt bredvid, hur hans fru sa:

– Oj, jäklar, nu blev det riktigt hett här inne!

Snart visade det sig att läkaren tagit fel flaska. I stället för ”glidmedel” hade han råkat ta handsprit. Lite skillnad, om man så säger…

Som ni förstår så blev det en helt annan känsla ”där nere” än vad Rachel hade räknat med.

Pinsam incident

Doktorn bad så hemskt mycket om ursäkt, men Rachel skrattade mest åt det inträffade. Det var ingen som helst fara för det kommande barnet och efter en stund kunde man slutföra undersökningen.

Timmarna senare skrev mamman (de hade redan 3 barn) på sociala medier att hon ”kände sig ovanligt ren där nere”.

Chris och Rachel McQueen

Men ja, det blev nog lätt pinsamt för doktorn. Efteråt, i bilen hem, spelade Rachel och Chris in ett filmklipp där de berättade om det hela. Det har nu fått hela 6 miljoner visningar.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/whZLH_jVgMc” /]

Alla begår vi misstag, även om mer känsliga situationer givetvis måste tas på allvar. Jag tycker dock det här paret är helsköna som skrattar så att tårarna rinner åt vad som hänt. Det blir ju faktiskt inte bättre av att sura!

Dela om du också fick ett leende på läpparna!