Han är pappa till över 100 barn – nu vill 47-åringen ha 2 000 ungar till: ”Jag har supersperma”

Att skaffa barn är bland det största man kan göra här i livet och något som väldigt många av oss värderar väldigt högt.

Men tyvärr är det inte alla som vill som kan få barn på egen hand. Det kan bero på flera olika anledningar, vissa kan inte få barn och vissa lever ensamma och har därför ingen att skaffa barn med.

Det sistnämnda vill en man råda bot på. Han är amerikan, kallar sig själv för Joe Donor och han livnär sig på att befrukta kvinnor.

Enligt honom själv har han skapat över hundra barn – och siktar nu på att få totalt 2 500 stycken, skriver australienska 9news.

Han säger att han är en ”mirakelman” men vill inte uppge sitt riktiga namn utan kallar sig Joe Donor, vars efternamn översätts till Donator på svenska. Hans mål här i livet är att bli pappa åt 2 500 barn, genom att befrukta kvinnor över hela världen.

Har barn i tre världsdelar

Han har redan, enligt egen utsago, redan 100 barn med olika kvinnor i USA, Sydamerika och Australien, där han just nu befinner sig för att göra kvinnor gravida.

– Jag har bara sex för att befrukta kvinnor, jag gör mig inga illusioner om något annat, säger Joe i TV-programmet 60 minutes.

Bildkälla: Twitter

Tar betalt – om de inte vill ha sex

Joe har som mål att få 2 500 barn och det går till som så att Joe förser kvinnorna med sin sperma som kvinnorna sedan får inseminera sig med. För det tar Joe betalt.

Dock donerar han sperman gratis om kvinnorna vill ha donationen den naturliga vägen, det vill säga genom att ha sex.

– Det är mer effektivt att göra det den naturliga vägen med min supersperma, vilket ungefär hälften av alla kvinnor vill, säger Joe till 60 minutes.

Några av kvinnor som blivit gravida med Joe. Bildkälla: Facebook

Utsätter kvinnorna för stor fara

Stephen Page, fertilitetsexpert och jurist, dömer helt ut Joe och kallar honom farlig. Detta då Joe har oskyddat sex med många partners utan att testa sig för sexuellt överförbara sjukdomar.

– Han leker någon slags Gud, vilket är helt fel att göra, speciellt när man handskas med människoliv på det här sättet. Kvinnor borde verkligen inte vara i närheten av honom, säger Stephen Page till 60 minutes.

Men enligt Joe så är könssjukdomar bara en del av en komplott från hälsomyndigheter för att de ska tjäna pengar och testar sig därför bara en gång per år.

Även om tanken kanske är god så ska man aldrig utsätta andra människor för fara! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får läsa om Joe!