Han friar till sin flickvän på zoo, men när hon vänder sig om kan de inte sluta skratta

Stunden vid ett frieri är något man aldrig glömmer. Det är ett ögonblick som på många sätt förändrar ens liv – och givetvis vill man då att allt ska vara så nära perfekt det bara går.

Cincinnati-bon Hayley fick en väldigt speciell bild då hennes blivande make Nick gick ner på knä och friade när de var på zoo. Flodhästen Fiona gjorde det hela extra minnesvärt genom att bevittna det hela och ta plats i bilden!

Paret Hayley och Nick hade varit ihop i drygt ett år. De bodde tillsammans i amerikanska Cincinnati och spenderade gärna lediga dagar på stadens välkända zoo.

Det har blivit extra populärt efter att flodhästen Fiona kom till världen. Hennes utveckling och söta ansikte har fått tusentals människor att engagera sig i hur det går för den lilla tjejen. En av dem är just Hayley, som dock aldrig hade fått träffa Fiona förrän hennes pojkvän en dag bestämde sig för att det var dags.

Boredpanda

Hon trodde till en början att det ändå var en vanlig dag på zooet. Men det skulle visa sig bli betydligt mer. När de kom fram till Fionas inhägnad kom flodhästen, som ska vara oerhört social, fram till dem.

Tryckte sig mot glaset

Hayley bad då en annan besökare att ta en bild på dem tillsammans med Fiona. Men när Hayley lämnade över sin kamera och vände sig om såg hon att Nick hade gått ner på knä. Han friade.

Boredpanda

Efteråt när de kollade på bilden, som medbesökaren givetvis var snabb med att ta, såg de till sin stora förvåning att Fiona verkade extremt intresserad av vad som försiggick framför hennes ögon.

Boredpanda

Flodhästen hade mer eller mindre tryckt sig upp mot glaset för att få en så bra skymt av det hela som möjligt. Snacka om att kuppa in sig själv i en bild på bästa sätt!

Jag fick ett brett leende på läpparna när jag såg den här bilden, tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med!