Hannah, 22, är beroende av att sola – begår brott för att få till ”den perfekta brännan”

Alla har vi något vi hänger upp oss på här i livet. Kanske kan det vara att få till en perfekt blomrabatt ute i trädgården eller att kunna springa en viss sträcka under en viss tid.

Men få av oss är så upphakade på något att vi skulle riskera både hälsa och frihet för att nå våra mål.

Men för Hannah Tittensor, 22, från Belfast på Nordirland, ser det lite annorlunda ut – hon är nämligen beroende av att bli så brun som möjligt.

Det har gått såpass långt att hon injicerar sig med olagliga substanser för att få till det hon kallar den perfekta solbrännan, skriver brittiska The Sun.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om skämt och saker man ska skratta åt. Vi lyfter även unika personer som valt att leva på sitt eget sätt och som sticker ut på ett eller annat sätt.

Att använda uttrycket ”det kan jag inte leva utan” handlar oftast om någon liten ovana man lagt sig till med som man varken vill eller behöver sluta med. Kanske är det att alltid ta en liten kaka efter maten när sötsuget är som störst eller att unna sig en rejäl sovmorgon på söndagarna.

”Klarar mig inte utan det”

För Hannah Tittensor innebär det att sola så mycket det bara går. Från att ha sett ut som en vanlig, ung kvinna har Hanna nu genomgått en rejäl förvandling.

Hon är en flitig besökare på olika solarium i Belfast samtidigt som hon med jämna mellanrum injicerar sig själv med olagliga substanser som innehåller ämnet melanotan, ett syntetiskt framställt ämne som förändrar hudens pigment till det mörkare.

– Andra tjejer kanske inte kan leva utan att ha jättefixade naglar och jag klarar mig inte utan att ha en solbränna. Det gör mig helt enkelt lycklig, säger Hannah enligt The Sun.

”Varför inte sola istället?”

Redan som barn började Hannah intressera sig för att sola, då genom brun utan sol-produkter men övergick snart till att sola solarium flera gånger i veckan istället.

– Alla tjejer man ser på nätet och alla jag känner använder brun utan sol men jag tänker varför inte sola istället för att sminka sig på kroppen, säger Hannah enligt The Sun.

Angående de olagliga injektionerna så oroar sig inte Hannah nämnvärt.

– Enda bieffekten av den är att man mår lite dåligt och saknar aptit under de första dagarna av behandlingen. Vissa skulle även kalla det positivt, säger Hannah enligt The Sun.

”Hon lyssnar inte på oss”

Föga förvånande har Hannahs livsstil väckt stor uppmärksamhet. Inte bara hos nära och kära utan även hos folk på nätet, där över 17 000 personer följer hennes resa mot ”den perfekta solbrännan.”

– Hon är jättemörk men hon håller inte med. Jag tror hela hennes image handlar om osäkerhet. Utan all den där färgen är hon jättesnygg. Men det går inte att diskutera med henne, hon lyssnar ändå inte på oss, säger Hannahs syster Rachel enligt The Sun.

Vad tycker du om det här? Är det värt att riskera hälsan för sitt utseende? Tryck på dela-knappen så att fler får läsa om Hannah!