Hantverkare begår galet misstag som garanterat gör huset omöjligt att sälja – ser du det sanslösa felet?

Hantverkare är väl egentligen ett yrke som vilket som helst. Alla gör så gott de kan, men ibland blir det helt enkelt fel och när en hantverkare gör fel så blir det oftast väldigt, väldigt tydligt.

Emellanåt kan man undra hur de tänkt när man ser vissa byggen. De flesta av oss har nog i alla fall någon gång blivit ursinniga när man haft att göra med snickare eller hantverkare.

Även om de säkert vill väl, så blir det ibland vansinnigt fel.

Vi har tidigare skrivit om 13 snickare som garanterat fick sparken samma dag – men inte ens de kan nog mäta sig med klantskallarna som låg bakom bygget av det här huset (nedan). Det blev helt enkelt så fel det bara kan bli.

Bildkälla: Reddit

Om man tittar snabbt ser dock allt ut att vara i sin ordning. Det ser till och med ganska trevligt ut och man blir nästan lite sugen på att slå till, men om bygget studeras lite närmare, så inser man snart att det hela är en total katastrof.

Förstår ingenting

Det är så att man undrar om de här snickarna var nyktra när de byggde den här kåken, eller om de bara blint följde en utomordentligt usel arkitekts ritning.

Hur det än ligger till, så får det här huset en nästan att tappa hoppet om mänskligheten.

Kan du se varför?

Bildkälla: Reddit

Här är misstaget

De som ligger bakom det här fiaskot har alltså lagt vägen fram till garaget på fel sida av huset.

Bildkälla: Reddit

Människor på sajten Reddit, där bilden först publicerades, har massvis av teorier till felet – men den mest populära verkar vara att det rör sig om ett modellhus och att garaget är kontor för byggfirman.

Förhoppningsvis är det så – för ingen kan ju annars vilja betala pengar för det här bygget!

Såg du felet direkt? Du har du ett öga för detaljer!

Tryck nu på DELA-knappen, så kan du kolla om dina vänner är lika skarpa!