Här är adventskalendern för alla gin & tonic-älskare – ny GT varje dag

Nu är hösten officiellt här och löven på träden har fått sina härliga höstfärger i gult och orange samtidigt som luften är sådär underbart krispig som den bara kan vara under hösten.

Sommaren i all ära men hösten är minst lika vacker. Dessutom får man äntligen börja nedräkningen till årets härligaste högtid – nämligen julen.

Julen är mångas favorithögtid, man får tillbringa den med alla nära och kära samtidigt som man får äta massor av god mat.

En annan tradition är adventskalendern, som gör att man får räkna ned till självaste julafton genom att öppna en lucka med något gott dolt där bakom.

Traditionellt sett är det choklad bakom luckorna men i år finns kalendern för alla vuxna gin-älskare – nämligen GT-kalendern.

Gin och tonic har de senaste åren seglat upp som en av svenskarnas absoluta favoriter att ha i glasen när det vankas festligheter. Det har dykt upp fler nya gin-sorter än man kan räkna till men också nya tonic-vatten som alla bär olika, unika egenskaper. Något man nu kan få njuta av i en adventskalender.

Unika tonic-smaker varje dag

Det är sajten Personalised Moments som säljer ”The Ginvent Calendar”.

Kalendern innehåller allt en sann GT-älskare gillar: en flaska fin gin och 24 stycken olika tonic-vatten, som alla har olika karaktär vilket ger nya, spännande GT-upplevelser hela vägen fram till dopparedan.

Bland annat finns tonic-vatten med smak av rabarber, fläder och den juliga smaken kanel med flera.

Vill man ge bort kalendern till en sann gin-älskare finns även chansen att skicka med ett kort med en personlig julhälsning.

Bildkälla: Personalised Moments

24 flaskor gin

Vill man hellre satsa på den starkare delen som utgör en gin och tonic finns även en kalender, där man får 24 flaskor gin varje dag istället.

Det är varuhuskedjan Costco som säljer den starka kalendern som innehåller 24 stycken flaskor innehållandes fem centiliter gin från olika tillverkare och med massor av olika smaker.

Eller vad sägs om smakerna plommon, vanilj, apelsinmarmelad och citron för att nämna några?

Bildkälla: Costco

Känner du någon som skulle älska den här kalendern?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!