Här är barnförbjudna alarmklockan som väcker dig med en orgasm – varje morgon

De flesta av oss känner nog irritation, förvirring och trötthet när väckarklockan ringer om morgnarna. Det tar en stund innan man förstår vad som händer och sedan inser man att natten redan är över.

Då får man ofta känslan av att man vill kasta iväg klockan och bara få somna om, i alla fall en liten stund till.

Men istället så vet man att man måste stiga upp om man inte vill tillbringa resten av morgonen med att stressa hela vägen fram till jobbet.

Nu finns dock en lösning som kommer göra alla kvinnors morgnar bra mycket mer… behagliga.

Istället för att vakna irriterad och sur kan man vakna upp ”sensuell, lycklig och självsäker” – tack vare Little Rooster, den nya orgasmklockan.

Bilakälla: Little Rooster

Vibrator-alarm

Little Rooster är en vibrator med en alarmklocka.

Den fungerar som så att man, på vibratorn, ställer in den tid man vill vakna och sedan stoppar ned ”alarmklockan” i trosorna med den breda delen mot klitoris.

Bilakälla: Little Rooster

När klockan sedan ringer så börjar den också vibrera på samma gång.

Då vibratorn har flera olika nivåer börjar den, som sig bör, med lugna vibrationer för att sedan öka i styrka under fem minuter tills orgasmen är ett faktum och du är klarvaken, gladare än på länge.

Finns en snooze-funktion

Är man en riktig sjusovare som inte kommer upp på de första fem minuterna med den sensuella vibratorn behöver man inte misströsta.

Självklart är Little Rooster utrustad med snooze-funktion med hela 30 olika nivåer, så att ligga kvar och dra sig i sängen är inget problem.

Bildkälla: Public domain pictures

Vilket dröm-alarm! Dock finns det stor risk för sovmorgnar med den här!

Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får de här viktiga nyheterna!