Här är gigantiska ”sko-sängen” till alla toffeltuggande vovvar – och nätet fullständigt älskar den!

Alla som någonsin haft en hund, eller annat husdjur för den delen också, vet hur underbart det är att ha en extra familjemedlem som allt är glad att se en. Andra familjemedlemmar kan ju som bekant vara lite muttriga då och då men ett husdjur är alltid lika glatt när man kommer hem efter en lång dag. Dock innebär en hund i familjen också att vissa av familjens skodon får stryka på foten eftersom de lurviga krabaterna fullkomligt älskar att tugga på skor. Men nu finns en lösning på detta problem, i form av en sko-säng!

Om du undrar vad du ska ge familjens mest älskade medlem, hunden, i julklapp behöver du inte fundera längre.

Perfekta julklappen till vovven

Den här nya ”hundsängen” kommer i alla fall, med all sannolikhet, få din vovves sug efter tofflor att avta en smula. Det är företaget Sasquatch Pet Beds som kommit med den briljanta uppfinningen. Flistyget på ”skons” insida gör den enkel att rengöra – och den där stora tofflan på vardagsrumsgolvet behöver därför inte stinka lika illa om farfars fotplagg.

Även katter kan bo i tofflan. Bildkälla: Amazon

Finns i lyxvariant

Den unika hundsängen går att köpa via sajten Amazon.com och finns i gul, rosa och beige. Med andra ord går det att anpassa den nya möbeln utefter vad som passar i ert hem. Det behöver dessutom inte vara alltför dyrt att köpa den optimala julklappen till din hund. De gula och rosa sängarna kostar 47 och 55 pund, alltså runt 5–600 kronor. Vill man ha en beige får man dock slänga fram 195 pund – och den ”tofflan” anses givetvis mest exklusiv. Så för att förtjäna den lyxen ska nog din hund ha varit väldigt lydig i år.

Bildkälla: Amazon

Vilken underbar julklapp! Tryck nu på DELA så att dina vänner också får chansen att skämma bort sin vovve i jul!