Här är ”krutgumman” som får miljontals att tappa hakan – på grund av sitt unga utseende

Det sägs att ålder bara är en siffra – och visst är det sant.

Ibland häpnar man verkligen över vad människor gör, klarar av och hur de ser ut på ålderns höst. Vi har tidigare skrivit om kvinnan som kallas ”världens vackraste farmor”, men nu har hon sannerligen fått en utmanare.

Har du hört talas om designern Vera Wang?

View this post on Instagram

Category is… Backyard bling 🧡💎 ✨

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on

Det sägs att människor bara blir bättre med åren – precis som ett lyxigt vin. Ett klockrent bevis på att ålder bara är en siffra och att man kan vara attraktiv, fräsch och vacker även när födelsedagarna börjar bli väldigt, väldigt många – det är Vera Wang.

Människan är mer än bara utseende

Den amerikanska modedesignern, som främst är känd för sina otroliga bröllopskollektioner, är tvåbarnsmamma och har jobbat hårt genom hela livet. Ändå är hon så fräsch och vacker att man nästan trillar av stolen.

I alla fall när man ställs inför faktumet att den här damen är 70 år!

Nu är människan så otroligt mycket mer än utseende, men det är verkligen fascinerande att den här kvinnan hunnit passera pensionsålder.

Bilderna på Vera Wang, vars släkt är från Kina, började nyligen spridas på nätet just angående hennes otroligt unga yttre.

Jobbat hårt genom hela livet

Många verkar, utifrån fotona, tro att hon är ungefär hälften så gammal. Om ens det.

Om inte alltför länge är jag själv uppe i hennes ålder – och om man ens hade varit i närheten av den där lystern, kroppen och formen så hade man ju nästan bott framför spegeln.

Jag tycker att den här damen är helt fenomenal! Att hon dessutom jobbat hårt genom hela livet och verkar vara en bra person – det gör ju sannerligen inte saken sämre.

Vilken otrolig krutgumma!

Håller du med om att Vera ser ut att vara yngre än sina 70 år? Tryck då på dela-knappen!