Här är nya jättedildon som tar världen med häpnad – allt överskott går till drabbade djur i Australien

Skogsbränderna i Australien har skördat många djurliv, och man räknar med att hälften av alla koalor dött till följd av de fasansfulla bränderna. Bränderna har nu fått människor världen över att göra vad de kan för att bidra till att släcka bränderna. Sexleksaksföretaget Geeky Sex Toys hjälper till så gott de kan – och släpper nu en koala-dildo där intäkterna oavkortat går till att släcka skogsbränderna i Australien, skriver 9gag.

Uttrycket ”att göra så gott man kan efter sin förmåga” går onekligen att applicera på koala-dildon som nu finns att köpa hos företaget Geeky Sex Toys, som specialiserar sig på lite speciella och unika sexleksaker.

14 cm välgörenhet

Företaget, som är baserat i Australien, vill nu dra sitt strå till stacken, och de gör det med Down Under Dildo, en 14 centimeter lång dildo som mäter 10,7 centimeter i omkrets. Dildon har en kart över Australien som botten och längst ned på leksaken finns en liten koala inpräntad.

Bildkälla: Geeky Sex Toys

Leksaken är tillverkad i silikon och hundra procent av vinsten går till fyra olika välgörenhetsorganisationer som alla jobbar med att stoppa skogsbränderna.

”Som ni vet är alla våra leksaker tillverkade i vårt underbara hemland. Vi är stolta och det krossar våra hjärtan att se vårt land brinna. När du köper en Down Under Dildo skänker vi 100 av vinsten direkt till välgörenhetsprojekt,” står det på sajtens hemsida.

Samlat in nästan 150 000 kronor

Folk verkar verkligen gilla att njuta för en god sak, företaget har på bara sex dagar sålt dildos till ett värde av 22 00 australiska dollar, vilket motsvarar ungefär 143 000 svenska kronor. Vill man njuta av en koaladildo och njuta för en god sak kostar dildon 69 australiska dollar, vilket motsvarar 450 svenska kronor.

Vilket underbart initiativ – tänk att få ha en skön stund med sig själv och veta att allt går till välgörenhet! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!