Här är penisparken som turisterna vallfärdar till – liknar garanterat inget du tidigare sett

På jorden finns det massvis av fascinerande platser som sticker ut på olika sätt. Det kan vara allt från mystiska skogar till helt unika länder och städer. Att utforska sin omgivning är alltid spännande och det är oerhört berikande att ta sig an nya upplevelser.

Det finns dessutom ett antal lite udda temaparker världen över. Då snackar vi alltså inte om nöjesfält som Gröna Lund eller Liseberg, utan snarare platser som satsat på att hylla ett visst föremål, en händelse, en kroppsdel eller specifik person.

Parken som nog tar priset som allra märkligast är ”Haeshindang Park”, även kallad Penisparken, som ligger i den lilla sydkoreanska staden Sinnam.

Parken är fylld av statyer, skulpturer, monument och annat åt det konstnärliga hållet – och precis allt har koppling till det manliga könsorganet. Vi talar om allt från jättesmå till helt enorma penisar som går att se över hela parkområdet.

Givetvis är det tillåtet att vistas här, det är ju så klart hela poängen – men nog känns det lite förbjudet att åka till ”Penisparken”?

Det kanske inte är något man skulle skylta med för chefen eller sina föräldrar i alla fall.

Här nedan kan du titta på en kortare video om parken – och den har i dagsläget över 60 miljoner (!) visningar! Det kan med andra ord konstateras att den här ståndaktiga turistattraktionen minst sagt är populär!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/H3s2qyLdg7c” /]

Snåla inte nu, tryck på DELA-knappen för att informera dina vänner om det här resmålet som man ju givetvis bara måste besöka! Annars kan du ju bara tagga en vän som garanterat skulle vilja åka hit!