Här är polisens videoklipp – på när de jagar ikapp enorm dinosaurie

Poliser får se, höra och uppleva mycket – det är något som är säkert.

Personligen tycker jag att de får ta alldeles för mycket skit och för sällan höra hur viktiga deras ovärderliga insatser är för samhället. Om det är någon yrkeskår som förtjänar mer respekt, så anser jag att det är just poliser.

Emellanåt kan det dock inträffa dråpliga, konstiga och roliga situationer när de är ute och patrullerar. Kolla bara in vad man stötte på i engelska staden Plymouth i helgen!

Poliserna kunde inte tro sina ögon – och inte heller sluta skratta – när de möttes av en minst sagt ovanlig syn i lördags natt på en av stadens mindre gator. Helt plötsligt befann sig en cirka 2 meter lång dinosaurie på vägen framför dem, vilket Plymouth Herald var först med att rapportera.

Bild: Twitter/@CharlesCrossLPP

En av poliserna såg då till att filma vad som blev en kortlivad och mindre dramatisk jakt.

Vänder sig mot poliserna

Den resliga varelsen rusade på för fullt – och dess fart var så pass imponerande att man kan höra den ena polisen utbrista:

– Man börjar nästan undra hur de kunde dö ut…

Senare la man ut klippet på internet och sedan dess har det börjat spridas som en löpeld på sociala medier.

”Ett helt vanligt nattskift i Plymouth”, skrev polisen skämtsamt till videosnutten.

Bild: Twitter/@CharlesCrossLPP

Vem som gömde sig i den ganska verklighetstrogna dräkten förblir oklart, men mot slutet av klippet kan man se hur dinosaurien vänder sig mot poliserna och öppnar sitt skräckinjagande gap.

Det blev en minst sagt udda arbetssyssla för de här konstaplarna, men jag måste säga att deras skratt är oerhört smittande – och det är få saker som är så härligt som poliser som kan bjuda på sig själva!

Kolla nu själv in videosnutten här nedanför (genom att trycka på play-knappen)!

Tycker du också om poliser som kan bjuda på sig själva? Tryck då på dela-knappen, så kan du bjuda dina vänner på ett gott skratt och hylla alla fantastiska poliser på en och samma gång!