Här är sommarens ”hetaste” shorts – så hemska att de borde förbjudas helt

Trots att det råder busväder på många håll i landet så går det inte att undgå känslan av att våren och sommaren äntligen är på ingång.

Vi har med andra ord överlevt ännu en vinter och kan blicka fram mot ljusa, varma dagar med sol, bad och semester.

Men sommaren kommer tyvärr med ett ganska gräsligt mode, åtminstone på senare år då klädesplaggen verkar bli mindre och mindre för varje sommar. Vad hände egentligen med tiden då man fick fantisera lite om vad fanns därunder klädesplaggen?

Går man på stan idag så ser man kroppsdelar till både höger och vänster. Kroppsdelar man förr i tiden knappt visade i omklädningsrummet. Men så är det väl med mode, för att förnya sig måste man kanske vara lite mer extrem än den senaste trenden.

Men frågan är om inte gränsen är nådd nu – med de här senaste sommarshortsen.

Det är klädmärket Ssense som nu har släppt sommarens ”hetaste” shorts. Med ”het” menas att visa mycket hud, i deras fall.

Shortsen är minst sagt avslöjande och det är svårt att förstå hur man ska kunna bära dem utan att visa hela härligheten för alla som är runt en.

Påminner om ett par trosor

Shortsen, som företaget själva kallar ”janties”, är precis som namnet antyder mer ett par trosor i jeanstyg än faktiska shorts.

Eller vad tycker du?

De påminner lite om en blöja när man ser dem bakifrån.

När man ser dem framifrån är det svårt att förstå hur man ska kunna sitta eller gå i dem utan att visa upp exakt allt.

Så mycket kostar lyxshortsen

Shortsen är gjorda av 100 procent bomull och trots att de består av väldigt, väldigt lite tyg så kostar de inte mindre än 235 pund, vilket blir drygt 2 800 svenska kronor, enligt sajten Ladbible.

Pengar som i vanliga fall skulle räcka till en weekend-resa till Paris eller Barcelona.

Men varför åka dit när man kan få dessa shorts istället?

Skulle du kunna tänka dig dessa i sommar? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se de här galenskaperna!