Här är underkläderna som gör dina fisar helt luktfria

Vi känner alla någon som gärna släpper på trycket när det inte passar. Nu är det ju i och för sig så att det sällan är kanonläge för att fisa bland andra människor, men när man befinner sig i en folkmassa och någon lägger en rejäl prutt så undrar man hur den personen egentligen tänker.

Visst, somliga kan inte hjälpa att gaserna emellanåt blir för kraftiga – men vanligtvis kan man med lite vilja hålla tillbaka det där stinkande rökmolnet. Närmaste toalett är sällan långt bort och väl där inne är det ju fritt fram att släppa loss.

Men företaget Flat-D Innovations har kommit med en världsunik lösning för alla de som gärna släpper på trycket bland folk. Man har försökt hitta ett sätt för människor att kunna släppa ut den påträngande gasen, men att det samtidigt inte ska stinka och vara obekvämt för omgivningen.

Är bekväm att använda

Resultatet är en vadderad ”binda” som man kan lägga i sina underkläder – och som då ska neutralisera fisarnas lukt. Produkten är delvis gjord av träkol, vilket enligt företagets egna sajt är ett material som effektivt använts för att ta bort lukt i även andra sammanhang.

Gözünüz Aydın ! 😀 😀 😀 Pırt Kokusunu Engelleyen Ped icat edildi Bu ped sayesinde istediğiniz her yerde…

Posted by Kemal Çapkın on Monday, March 2, 2015

Dynan är endast 1,5 millimeter tjock och kan tvättas utan att tappa sin effektivitet. Den placeras enkelt i kalsongen eller trosan och ska vara både bekväm och timid. Även om man givetvis inte ska skämmas för sina gasproblem, så ska omgivningen alltså inte behöva känna till ens lilla hemlighet i underkläderna.

Bärarens enda uppgift blir alltså att hålla pruttarna ljudlösa, men om man är van vid att släppa på trycket brukar det vara en konst som man behärskar.

Vi känner nog alla någon som fiser lite för ofta och därför skulle ha själv av den här otroliga uppfinningen. Tagga nu den här personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här artikeln till dina stinkande vänner!