Här är världens dyraste dildo: Smyckad med exklusiva ädelstenar – kostar 11 miljoner kronor

Här är världens dyraste dildo: Smyckad med exklusiva ädelstenar – kostar 11 miljoner kronor

Så gott som alla vill vi ha bra och fina saker. En häftig bil, eller kanske bara en snygg jacka, får en att känna sig lite extra stolt. Givetvis är det så att rika människor har en större möjligheter att skaffa sig sådant här, men den stora frågan är var man drar gränsen. När går det till överdrift?

Jag minns mycket väl när jag fick mitt första riktiga jobb för en himla massa år sedan. Det firade jag då genom att köpa mig ett par dyra mockaskor som jag länge velat ha. Jag lyxade till det, helt enkelt – unnade mig. Det måste man ju få göra ibland! Det är ett sätt för att sätta guldkant på tillvaron.

Ja, det där är ju ett väldigt populärt uttryck. ”Guldkant på tillvaron” – men nu är det ju så att man kan ha det på massvis av olika sätt. För en del räcker det med en extra bulle till kaffet medan andra kanske tycker det är att skaffa sig ett riktigt vrålåk för flera miljoner.

Förmögna människor har givetvis större möjligheter än en ”medel-Svensson” vad gäller att skaffa sig dyra och exklusiva prylar. Genom åren har vi dessutom fått se helt galna exempel på vad man kan slösa sina pengar på. Folk har helt klart olika prioriteringar kring vad som är viktigt här i livet.

Bröllopsinbjudningar i form av en ny Mercedes, med hälsningen skriven på dörrmattan, är nog det galnaste jag har läst om.

Diamanter och safirer

För en tid sedan så lanserades dock en lyxprodukt som slår det mesta. Det är en sexleksak – närmare bestämt en dildo – för 1,3 miljoner dollar, motsvarande drygt 11 miljoner svenska kronor.

Dildo

Det är företaget Fornicari som erbjuder den unika lyxdildon. De har riktat in sig på att sälja vuxenleksaker till ”samhällets elit”, som de själva uttrycker det.

Den superexklusiva dildon kallas för ”The Pearl Royale” – och är skapad av den australiska juveleraren Colin Burn. Den är gjort i platina och besmyckad med vita och rosa diamanter, blå safirer samt exklusiva djuphavspärlor.

Dildons nedre del är löstagbar och tänkt att – förutom vid rajtantajtan – kunna användas som smycke i ett halsband.

I ett pressmeddelande säger Alison Bradford, den skotska kvinna som äger företaget Fornicari, följande:

Vi tar fram lyxföremål som kan bli en del av någons erotiska konstsamling eller skänkas till en speciell person som tycker om att kombinera kvalitet och njutning.

The Pearl Royale” är enligt ansedda ekonomimagasinet Forbes.com världens dyraste dildo.

Var lite sjysst nu! Tagga någon som borde spara ihop till en sådan här!