Här är världens kåtaste anka: Har pippat så mycket att han måste uppsöka vård på specialsjukhus

Alla varelser – såväl djur som människor – blir vid en viss ålder könsmogna. Det är en helt grundläggande utveckling för att säkerställa fortsatt liv här på jorden.

Något som också gäller både människor och djur är att vi är unika individer med olika egenskaper och behov, något som framför allt blir noterbart när det kommer till sexlust. Även hos djur kan man se en skillnad hos olika individer.

Någon med extremt stor aptit på sex är ankan Dave – han har nämligen pippat så mycket att han fick uppsöka läkare, skriver Unilad.

Dave, eller Dave the duck som hans fullständiga namn lyder, är en glad anka som bor hos sin ägare Dave Watson i södra England.

Har sex tio gånger om dagen

Han tycker även mycket om sina kvinnliga kamrater som även de bor hos Dave Watson. Lite för mycket.

Dave omger sig gärna med sina tre flickvänner Dora, Freda och Edith och ska enligt rapporter från ägar-Dave pippa med sina flickvänner så mycket som tio gånger om dagen.

Men till slut sade Daves kropp ifrån, eller rättare sagt hans penis som blev sårig och infekterad av allt galet sex.

Fick uppsöka sjukhus

Till slut insåg ägar-Dave att han var tvungen att ta med ank-Dave till doktorn för att plåstra om den trasiga penisen.

Bildkälla: Wikipedia

Väl där togs Dave om hand och skickades sedan tillbaka hem med stränga restriktioner om att inte umgås mer med sina flickvänner. Nymfoman-ankan lever nu separat från sina älskade damer, för allas bästa.

– Han var på tjejerna hela tiden, det spelade ingen roll om det var parningssäsong eller inte, säger ägar-Dave till Unilad.

Det gäller att behärska sig, hur sugen man än är! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa de här galenskaperna!