Hon har haft otrohetsaffärer med över 100 gifta män, oväntade förklaringen får nätet att koka

Otroget är aldrig något bra – det kan vi nog vara överens om. Det är ett stort svek mot ens partner och många gånger kan det helt enkelt inte förlåtas.

Vissa hittar visserligen tillbaka till varandra, men har man en stark vilja att vara med någon annan bör man nog först fråga sig själv om man verkligen är villig att såra sin man eller fru.

Men för alla är dock inte det här en sådan stor grej. Sjukt nog.

Under 2000-talet har det blivit allt enklare för människor att skaffa sig otrohetsaffärer, helt på grund av nätet. Där har det under de senaste åren blossat upp flera sajter som existerar för att gifta män och kvinnor ska kunna hitta någon att ”ha lite kul med” på sidan av.

Det här är givetvis inte okej, men det har visat sig att många människor inte har ett så gott samvete som man kanske kan tro. De här hemsidorna har i vissa fall blivit otroligt stora.

Men efter att otrohetssajten AshleyMadison hackades kom massvis användares namn ut, vilket ledde till att 48-åriga Karen Marley gästade det brittiska morgon-TV-programmet ”This Morning”.

This Morning

Anledningen var att hon, enligt egen utsago, haft otrohetsaffärer med minst gifta 100 män. Samtliga har hon träffat via sådana här hemsidor.

Tycker det är kvinnornas fel

Men Karen tvivlar inte på något sätt på sitt eget beteende. I stället är hon övertygad om att hennes affärer räddat många äktenskap. 48-åringen anser att problemet för de flesta män i deras förhållanden är bristande kommunikation.

– Folk tror att affärer bara handlar om sex. Men så är det inte. Det handlar om ett partnerskap också. Det handlar om att män vill ha någon som skrattar åt deras skämt, säger hon i programmet och syftar på att det många gånger delvis är kvinnornas eget fel.

This Morning

Karen har själv varit gift tidigare, men menar att det inte är aktuellt i dagsläget eftersom hon älskar sitt liv som singel. Hon medger, däremot, att det hänt att hon fått dåligt samvete efter några av sina affärer.

– Det finns en viss känsla av skuld eftersom jag verkligen tycker att kvinnorna förtjänar att få veta. Men samtidigt är det så att om en man är på en av sajterna och letar efter en affär. Då kommer det att hända, säger Karen.

Otrohet är aldrig någonsin okej, tryck nu på dela-knappen för att sprida det viktiga budskapet!