Hon har spenderat över 300 000 kr på att bli en mänsklig Barbie, nu vill hon få störst bröst i landet

Hon har spenderat över 300 000 kr på att bli en mänsklig Barbie, nu vill hon få störst bröst i landet

Tyska Paris Herms vill se ut som en levande Barbiedocka. För att uppfylla sin dröm har 26-åringen spenderat 30 000 pund, motsvarade cirka 330 000 kronor, på diverse plastikoperationer.

Hennes första ingrepp skedde redan vid 17 års ålder – och den här besattheten väcker nu starka känslor över hela världen.

Nästan alla bryr sig nog om sitt utseende. Man vill ju se fin och presentabel ut, men de flesta av oss är nog överens om att insidan är det allra viktigaste. Samtidigt är det roligt att piffa till sig själv och att göra sig extra fin vid speciella tillfällen.

Men det finns de som tar det här med hur man ser ut ett, eller flera, steg längre. Till nästan absurda nivåer, till och med. Att gå till en plastikkirurg är inget jag själv skulle göra, men det går väl inte direkt att klaga på att människor har den möjligheten.

Fråga bara Paris Herms. Den 26-åriga tyskan, som bor i Berlin, drömmer om att se ut som en levande Barbiedocka. Hon har redan genomfört två bröstoperationer, men vill nu göra ett tredje ingrepp för att få den största bysten i hela landet.

Hennes vilja att se ut som Barbie väcktes redan som 5-åring, men det var först under tonåren som hon blev riktigt missnöjd med sitt eget utseende. Första skönhetsoperationen, ett ingrepp för att få större bröst, gjorde Paris vid 17 års ålder.

– Jag lekte mycket med Barbiedockor som liten. Jag älskade skönheten och sårbarheten hos dem, säger hon till tidningen Daily Mail.

Vill operera rumpan

Hennes nuvarande bröstimplantat väger ett kilo vardera, men nu vill hon dubbla det till två kilo. 26-åringen vill dessutom ta bort två reven för att få en smalare midja.

Förutom brösten har Paris tidigare opererat näsan, gjort diverse ingrepp i ansiktet och hon vill nu även ”renovera” rumpan.

Den tyska kvinnan får råd med operationerna – som hittills uppgått till en kostnad av runt 330 000 kronor – genom att spara pengar hon fått i present av sin mormor, som hon också bor tillsammans med.

– Mormor är min enda familj. Det var hon som uppfostrade mig, berättar Paris.

I dag livnär hon sig på sitt utseende – främst genom Instagram-kontot ”Real Barbie of Berlin” som har över 170 000 följare världen över.

Det här är ju ganska galet, men samtidigt tycker jag om att människor får se ut precis som de vill! Dela gärna om du håller med!