Tjejen skickar sexbilder till sin pojkvän – då ser han en detalj och avslöjar hennes lömska hemlighet

Nu för tiden sker ju allt större del av kommunikationen mellan människor via internet. Det finns närmast oändliga möjligheter för oss att hålla kontakten med varandra – även om det skiljer flera tidszoner.

Det här är så klart främst positivt, men det kan också ställa till det för riktiga klantskallar.

En klockrent exempel på det här, som förde fram en lömsk hemlighet i ljuset och på så vis är ganska bra, var när en tjej vid namn Chelsea var på jobbresa.

Eller det var i alla fall det hon sa till sin pojkvän…

Samma dag som Chelsea, vars efternamn förblir anonymt, hade åkt iväg på sin affärsresa så valde hon framåt kvällen att skicka iväg två lättklädda, sexiga bilder till sin pojkvän.

Både via appen Snapchat.

”Jag ska gå och lägga mig snart”

”En till före sängdags ;)”

Flickvännen väntade sig troligen några berömmande kommentarer eller att kanske få något skickat tillbaka, men i stället så svarade hennes uppmärksamma kille med en fråga i ett SMS.

”Jag svär, älskling”

Han undrade vem det var som hon var med på hotellrummet. Chelsea svarade dock att hon var helt själv – men det gick killen inte på.

”Sluta ljug – jag vet att du inte är ensam.”

”Jo, det är jag! Jag svär, älskling – du vet att jag aldrig skulle vara otrogen.”

Men flickvännen hade tabbat sig nog för att inte kunna bortförklara det hela. Killen hade nämligen lagt märke till en detalj i Chelseas andra bild och på så vis kunnat slå fast att det var en annan man med henne på hotellrummet.

Om man tittar noga så ser man att det står ett par herrskor ner till höger i den andra bilden. Chelsea blev därmed avslöjad genom sina egna foton och här kan vi verkligen snacka om riktig klantighet!

”Jag klarar inte av det här igen. Jag ringer min advokat.”

Mildra sitt samvete

Otrohet är så klart aldrig någonsin okej och det verkar ju dessutom på pojkvännens sista SMS som att det här inte är första gången som Chelsea varit med någon annan.

Det ska sägas att det är svårt att fastställa om den här historien är helt sann eller inte, men flera amerikanska sajter, bland annat TNP, har rapporterat om händelsen.

Det man kanske kan tänka sig är att den här kvinnan ville mildra sitt samvete, genom att skicka lite sexiga bilder till sin pojkvän, innan hon låg med en annan man.

Nu slutade det dock i total katastrof, men jag kan inte låta bli att le lite elakt – den här otrogna kvinnan gjorde ju verkligen bort sig!

Jag tycker dock att det är rätt åt henne, för det är aldrig någonsin okej att vara otrogen! Tryck nu på dela-knappen om du håller med för att hjälpa till att sprida detta viktiga budskapet!