Sonja har landets största bröst och vägrar sluta förstora dem – se nu när hon sliter av sig tröjan

Många av oss har nog något de gärna skulle förändra med sina utseenden.

Kanske lite mindre öron, en rakare näsa eller kanske att vara lite längre. Men de flesta av oss accepterar hur vi ser ut och kämpar på ändå.

Men en del vill verkligen förändra sina utseenden och lägger sig under kniven för att operera sig – som finska Sonja Lahtinen, 35. Hon har förstorat brösten såpass mycket att hon nu har Finlands största bröst, skriver Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

34 000 brittiska pund motsvarar ungefär 450 000 svenska kronor. Det är också den summan som Sonja Lahtinen, 35, spenderat på att förstora sina bröst.

Kan ställa kaffekopp på brösten

Sonja har idag N-kupa på sina bröst och kan utan problem vila en kaffekopp på dem, enligt henne själv.

Det hela började när Sonja var ung och såg yppiga kvinnor i glamourtidningar.

– Jag inspirerades av glamourmodeller jag såg på tidningsomslag. Jag ville vara lika vacker som dem och det idealet följde med upp i vuxen ålder, säger Sonja till Daily Star.

Kan inte förstora dem mer

Att ha gigantiska bröst är dock inte bara en välsignelse.

– Jag kan inte sova på mage längre, det är inte bekvämt. Att hitta passande kläder är inte heller lätt, oftast måste man justera dem, säger Sonja till Daily Star.

Helst skulle Sonja skaffa ännu större bröst men läkarna avråder henne från fler operationer.

Tryck nu på DELA-knappen!