Hon solar sitt anus varje dag – nu berättar hon om sin nyfunna energikälla

Hon solar sitt anus varje dag – nu berättar hon om sin nyfunna energikälla

Alla vi människor som existerar här på jorden är helt unika, ingen är den andra lik. Visst kan det finnas likheter mellan många av oss, men vi är faktiskt olika. Därför är det kanske inte så konstigt att vi människor hämtar energi på olika sätt. Vissa av oss behöver lugn och ro hemma i soffan, andra får sin energi av att träna och vissa mediterar för att orka mer i vardagen. Men frågan är om inte amerikanska Meagan har det mest speciella sättet att hämta energi på – hon solar nämligen sitt anus, skriver Ladbible.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Meagan bor i Kalifornien i USA. Hon har gjort sig ett namn på nätet för sin ovanliga livsstil, där hon bland annat solar sitt anus för att få energi.

”30 sekunder sol i analen”

Det innebär att Meagan varje morgon kliver upp mellan 07.00 och 09.00 och lägger sig på en plats utan insyn för att sträcka rumpan i skyn för att sola anus och mellangården under max fem minuter.

”30 sekunder av solsken i analen ger lika mycket energi som en hel dag i solen med kläder på,” skriver Meagan på nätet tillsammans med en väldigt tydlig bild av hur hon solar.

”Ger mer energi än att dricka kaffe”

Att sola rumpan är enligt Meagan en uråldrig östasiatisk metod för att få energi, något Meagan som säger sig kunna känna direkt.
”Jag får mer energi, sover bättre, har bättre kontakt med min sexualitet och blir mer kreativ. Det här ger verkligen mer energi än att hälla i sig kaffe,” skriver hon på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/B5F2DlRBbEm/

Dock understryker Meagan att det är viktigt att inte ligga för länge i solen med rumpan i vädret, eftersom målet inte är att ”få en solbränna i anus.”

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om detta, minst sagt, ovanliga knep för att hämta energi!