Hon spenderar över 2 miljoner kr på större bröst, rumpa och vagina – vägrar sluta: ”Vill göra mer”

Vi föds alla olika med egenskaper som är helt unika för just oss. Vissa kanske har stor näsa medan vissa har utstående öron. Sådant här kan vara lite jobbigt när man är ung men när man blir äldre vänjer man sig oftast med hur man ser ut och accepterar det.
Men en del människor blir aldrig riktigt nöjda med sitt utseende, som 32-åriga Star Delguidice, skriver
Unilad.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Star Delguidice är 32 år och varje månad spenderar hon 150 pund, vilket motsvarar ungefär 1 800 svenska kronor, på ansiktsbehandlingar. Hon lägger även 30 000 pund, motsvarande 375 svenska kronor, på fillers i läpparna. Sammanlagt har hon spenderat 200 000 pund, cirka 2 500 000 svenska kronor, på att förändra sin kropp.

Bildkälla: Youtube

”Älskar den plastiga Barbie-känslan”

Brösten, rumpan, läpparna, näsan, käken, pannan, ögonbrynen, ögonfransarna, bröstvårtorna – och vaginan. Det finns inte många kroppsdelar som Star inte opererat. Men 32-åringen är långt ifrån nöjd.
– Vissa tycker säkert jag är galen men jag fullkomligt älskar den här plastiga Barbie-känslan. Folk stirrar mycket men det gör mig ingenting. Jag är stolt över hur jag ser ut och jag kommer aldrig att sluta, det är en del av den jag är, säger Star till Unilad.

Bildkälla: Youtube

Vill ha den ”perfekta vaginan”

Star har hittills genomgått två underlivsoperationer, och i december är det dags för vagina-ingrepp nummer tre. Målet är att få en ”Barbie-vagina” som ser ung ut. För att göra operationen måste Star resa till en specialistklinik i Turkiet, som är den enda kliniken i världen som utför den här typen av ingrepp.
– Operationen kommer att ge mig den perfekta vaginan, precis som Barbie, säger Star till Unilad.

Bildkälla: Yotube

Här nedan kan du se några klipp där Star pratar om sin besatthet av plastikkirurgi. OBS! Klippen är på engelska.

Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får se detta!