Hunden stjäl grannarnas ”privata” post – då inser husse det pinsamma som får honom att låsa in sig

Hundar har en otrolig förmåga att hitta på de mest knasiga sakerna. Ofta beror det nog på deras nyfikenhet och nästan vad som helst kan fånga en vovves uppmärksamhet.

I och med att de dessutom är lekfulla och livliga varelser så behövs det inte alltid så mycket för att något ska vara skoj eller spännande. Det är dock en stor del av deras charm!

Hunden Bonnie är även hon en lustig filur, men efter ett litet hyss fick hon husse att skämmas så pass mycket att han valde att låsa in sig för att slippa träffa grannarna, skriver Unilad.

Lee Edwards och Jenna Crozier jobbar båda med hundar och de har dessutom två sötnosar där hemma – Bojangles och valpen Bonnie.

Hunden hittade paketet

Den sistnämnda ställde nyligen till med ett litet hyss då paret råkade få grannarnas post levererade till sin dörr. Paketet var väldigt diskret och avslöjade inget om själva innehållet, men i väntan på att kunna ge det till sina grannar, så lade Jenna postpaketet innanför dörren.

Senare under dagen, när paret gick från över- till nedervåningen, märkte de att busiga Bonnie hittat det privata paketet – och haft sönder det fullständigt.

Bildkälla: Mercury Press / Unilad

Då avslöjades dessutom vad det var som grannarna hade beställt via posten – en stor, rosa dildo!

Husse Lee trodde först att det var en vanlig hundleksak, men när han såg allt sönderrivet papper i vardagsrummet, så förstod han snart vad det handlade om.

Bildkälla: Mercury Press / Unilad

Jenna samlade upp allt innehåll – framför allt sexleksaken – och lade allt i en påse som senare under dagen överlämnades till något generade grannar.

Satt upp en skylt

De har inte träffats sedan dess – och Lee tycker det hela är så pass pinsamt att han i det närmaste låst in sig, enligt sajten.

– Det är genant, men givetvis kan man också se det roliga i det hela, säger han.

Bildkälla: Mercury Press / Unilad

Paret har dessutom hängt upp en skylt på ytterdörren där det står att man inte längre tar emot postpaket – på grund av hundarnas ”upptåg”.

Visst var det här ändå en söt berättelse? Hundar kan verkligen ställa till med skojigheter!

Snälla! Tryck nu på dela-knappen för att sätta ett leende på dina vänners läppar!

 

Läs mer om...