Hur många katter finns i bilden? Ditt svar kan avslöja något kusligt om din personlighet!

Hjärnan kan verkligen spela oss spratt titt som tätt. Det kan handla om allt från saker man ser till kluringar man ska försöka lösa.

I en värld där vi snart slipper tänka själva kan det nog vara bra att det man har innanför pannbenet får lite träning emellanåt.

Jag kan exempelvis verkligen känna att jag piggnar till av att sitta med korsord, sudoku eller något annat som bjuder på hjärngympa.

Under de senaste åren har det blivit en stor trend på nätet att testa små kluringar i olika former och sedan utmana sina vänner för att jämföra sina resultat. Det här påminner mig om sådant man pysslade med på mattelektionerna i skolan, fast nu kanske på en lite mer vuxen nivå.

Men jag tror att de flesta av oss har lite tävlingsinstinkt och därför gillar att utsätta oss själva för utmaningar av olika dess slag.

Den senaste jag hittat på nätet är en bild, eller synvilla, som verkligen får en att haja till. Hjärnan och ögonen får verkligen plocka fram sitt allra bästa samarbete om man ska lyckas reda ut vad som försiggår i den här optiska illusionen.

Svaret kan faktiskt säga något lite kusligt om din personlighet!

Svaret säger nått om dig

Kolla in bilden nedan och försök lista ut hur många katter du egentligen ser!

De vanligaste svaren är 9, 6, 3, 2 och 1. Och jag kan avslöja att en av de lösningarna är korrekt. Enligt sajten Dazzling.news finns det dock en rad karaktärsdrag som går att koppla samman med ens svar.

Svarade du 9? Då är du en kreativ själ som alltid är öppen för nya intryck!

Tror du att du ser 6 katter? Då är du en social person som njuter av att umgås i grupp!

Gissar du på 3? Då är du nästan läskigt misstänksam mot din omgivning och hela tiden på din vakt!

Du tror att 2 är lösningen? Då är du ganska normal – varken korkad eller ett geni!

Svarade du 1? Grattis! Du är både smart och begåvad! Du är 1 på 7 som lyckas få fram den korrekta bilden av hur många katter som finns i bilden!

DELA nu vidare den här utmaningen till dina vänner, eller kommentera vad du kom fram till för svar!