Idiot slickar på toalettstol i dum lek – nu vårdas han på sjukhus för coronasmitta

Coronasmittan är på allas läppar. Viruset som spridit sig över hela världen har satt väldigt många länder nästan helt ur spel.

På tv och tidningar kan man se massvis av bilder på storstäder som vanligtvis brukar krylla av människor men som nu är helt folktomma.

De länder som drabbats av viruset gör nu allt i sin makt för att förhindra fortsatt spridning, och människor håller sig hemma i den mån det bara är möjligt.

Men, precis som med allt annat här i världen så finns det idioter som inte lyssnar. Dock är det skönt att höra om när karma slår till med full kraft mot dessa människor.

För mer information om coronaviruset Covid -19, se Newsners sammanfattning här.

Så är fallet med den sociala medie-kändisen som går under namnet Larz. Den 21-årige amerikanen har tusentals följare på sina sociala medier och därmed stort inflytande på många människor.

Gick med på idiotisk trend

Nu i coronatider har det, bland vissa ungdomar, börjat anses som häftigt att inte bry sig om smittorisken och att demonstrera det på de mest idiotiska vis.

Ett av dessa vis är att slicka på offentliga toalettsitsar, en syssla man knappat ska ägna sig åt oavsett pandemi-läget i världen.

Larz var dock en av de ungdomar som gick med på den här trenden och lade ut bilder på sig själv där han slickar på toalettlock.

Vårdas på sjukhus för coronavirus

Klippet sågs av tusentals när det laddades upp den 20 mars. Många var självklart kritiska mot tilltaget, men Larz hyllades även för sitt dumdristiga upptåg.

Två dagar senare, den 22 mars, laddade Larz upp ett nytt klipp.

Den här gången befann han sig dock inte på en offentlig toalett, utan på ett sjukhus.

”Absolut noll sympati för honom”

Larz får inte direkt några sympatier för sitt klipp från sjukhussängen. Istället skriver folk att han minsann fått exakt det han förtjänade när han hånade folk genom att slicka på toalettlock.

”Jag kan inte komma på någon som förtjänar att drabbas mer,” skriver en användare.

”Har absolut noll sympati för den här killen. Han fick exakt vad han förtjänade,” skriver en annan.

”Leker man dumma lekar, vinner man dumma priser,” skriver en tredje.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!