Idioten lägger bläckfisk i ansiktet för att vara rolig – men se nu krabatens stenhårda revansch

En del människor gör nästan vad som helst för en bra bild numera.

Allt ska upp på Facebook och Instagram – det viktigaste är inte din säkerhet, respekt mot andra individer eller rimlighet, utan att man får så mycket uppmärksamhet som möjligt.

En kvinna i USA bevisade nyligen det här då hon under en fisketur fick tag i en bläckfisk. Hon nöjde sig då inte med att lägga den lilla stackaren i exempelvis handen eller på armen.

Nej då, utan pladask rakt i ansiktet.

Inte det smartaste man sett – och hon fick dessutom betala priset.

Det är Jamie Bisceglia som var med under ett fiskearrangemang i delstaten Washington när man fick tag i en bläckfisk som kallas ”pacific octopus”. Hon tyckte då att det var en rimlig idé att lägga den på sitt ansikte – något den här klantskallen skulle få ångra.

Bildkälla: Jamie Bisceglia/Facebook

Den lilla bläckfisken har en vass ”näbb” som den använder för att äta bland annat musslor och krabbor. I samband med att den skjuter in den vassa spetsen i sitt byte så sprutar den också in ett paralyserande gift.

Något som Jamie snart fick erfara.

Bildkälla: Jamie Bisceglia/Facebook

”Den hade plötsligt kört in sin näbb i min haka, sedan släppte den taget, fortsatte vidare och gjorde det sedan igen. Det var en riktigt intensiv smärta”, säger hon till KIRO7, enligt Ladbible.

Fick föras till sjukhus

”Jag märkte sedan att jag hade problem att svälja. Min hals var svullen och vänstra sidan av mitt ansikte var mer eller mindre förlamat”, berättar hon för KING5, rapporterar Ladbible.

Bildkälla: Jamie Bisceglia/Facebook

Jamie fördes till sjukhus och behandlades, men läget behövde aldrig bli riktigt akut. Nu går hon enligt 9gag på antibiotika – och menar att den smärtsamma händelsen lärt henne ett och annat om hur man ska behandla främmande djur.

”Det här var inte en bra idé. Jag kommer aldrig göra det igen”, säger hon.

Utan att finna någon direkt glädje i Jamies olycka, så kan jag tycka att hon agerade riktigt korkat här. Dels bör man faktiskt inte göra vad som helst med ett djur, dels är det oerhört riskabelt för ens egen hälsa.

Bläckfisken fick i alla fall sin revansch – och Jamie klarade sig undan utan större skada.

Tycker du också att det här var klantigt? Tryck då på dela-knappen så att även dina vänner kan få se det här!