Idioten slänger ut skräp mitt på vägen – men motorcyklistens hämnd får hela nätet att jubla

Om det är något som kan få mig riktigt förbannad så är det när människor skräpar ner vår natur och miljö. Många gånger är det fullständigt onödigt och framför allt bilister som slänger ut saker på vägen, i stället för att leta upp en papperskorg, kan få mig rasande.

Jag tycker att det är oerhört respektlöst mot de som faktiskt bryr sig om att förbättra samhället och det kan dessutom skada både djurlivet och bli en risk för andra medtrafikanter.

Jag säger inte att jag själv är någon ängel, men jag tycker faktiskt att man kan begära att personer ger tusan i att kasta saker rakt ut i naturen. Det är sannerligen inte att sätta för höga krav på mänskligheten!

Därför blir jag glad varje gång en slarvig och arrogant nedskräpare får smaka på sin egen medicin. Nyligen skrev vi om en rysk taxiresenär som kastade ut en glasflaska, men då fick uppleva chaufförens klockrena revansch.

Plockar upp muggen

Nu har vi dock nåtts av ett nytt, helt underbart klipp!

Det är på en väg utanför Moskva som en motorcyklist noterar honom en bilist kastar ut en McDonalds-mugg på vägen. Tydligt, mitt framför alla andra medtrafikanter. Snacka om att agera arrogant – och jag har full förståelse för att folk blir irriterade av det här!

Men det mannen bakom kameran då gör är helt klockrent. Han åker fram till den utkastade muggen, tar upp den från vägen – och börjar sedan sakta men säkert ta sig fram mot den bil som skräpet kastades ut från.

Sedan stannar motorcyklisten framför skåpbilen, tar med sig muggen och trycker bestämt in den under idioternas vindrutetorkare. Förstår de nu inte att skräpet ska placeras i en papperskorg och ingen annanstans … då är de ett hopplöst fall!

Jag tycker i alla fall att motorcyklistens ”hämnd” här är helt klockren och tusentals andra har berömt hans initiativ! Kolla nu klippet och var sedan med och dela vidare artikeln, så kanske vi kan få fler att värna om natur och miljö!

Tycker du att motorcyklisten gjorde rätt? Tryck då på dela-knappen, så kan vi förhoppningsvis få fler att bry sig om naturen och miljön!