Ingen kan lista ut vem som är mamma till den andra – men se nu när de avslöjar vem som är vem

Äpplet faller inte långt från trädet, brukar det heta när en förälder är väldigt lik sina barn. Ofta stämmer det dessutom, man kan ofta se ganska tydligt vilka som är släkt med varandra.

Men det är inte ofta som en förälder blir misstagen för att vara sitt barns syskon, oftast skiljer det ju ett gäng år mellan dem.

Men för 35-åriga Kat Clark är det vardagsmat, hon är nämligen så lik sin 18-åriga dotter att folk tror att de är systrar istället för mamma och dotter, skriver Daily Mail.

Kat fick sin dotter Latisha på sin 17-årsdag, vilket gör henne till en väldigt ung mamma i dagens samhälle.

Båda måste visa legitimation

När mor och dotter är ute på stan och fikar eller shoppar så kommer det ständigt fram folk och frågar om de är systrar.

På bilden nedan är mamma till vänster och dotter till höger.

Om de ska gå på krogen så händer det också ofta att de båda två ombeds att visa upp legitimation.

– Jag älskar att se folks ansiktsuttryck när vi visar upp legitimationerna, säger Kat till Daily Mail.

Andra föräldrar tror inte sina ögon

När andra föräldrar har släppt av sina barn hos Kat och Latisha har de knappt trott sina ögon. En gång frågade till och med en annan förälder om det inte fanns någon vuxen i huset.

Sitt utseende tackar Kat sina gener för, samtidigt som hon är väldigt mån om att ta hand som sin hy och tränar dessutom väldigt regelbundet.

Att få barn i så ung ålder var ingen enkel sak, och enligt Kat har hon och dottern ett speciellt band eftersom de på ett sätt växte upp tillsammans.

– Alla trodde jag skulle bli en usel mor och att Latisha skulle få ett uselt liv. Sådana kommentarer har gett mig bränsle till att bli den mamma jag är idag, säger Kat till Daily Mail.

Vilken supermamma! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla mammor!