Irriterande granne stjäl tid i tvättstugan – återvänder till lapp som avslöjar stenhårda revanschen

Om det är något som kan skapa irritation och dispyter i bostadshus så är det sådant som har med tvättstugan att göra. Allt från stulna tider till att man inte gör rent efter sig eller rensar filtret i torktumlaren.

I många lägenhetshus är det svårt att få tider och därför kan folk ta till desperata åtgärder för att komma åt tvättmaskinerna. Här gäller det att vara flexibel och kunna samarbeta, men självfallet ska man förhålla sig till reglerna.

Om någon kliver över gränsen för vad som är okej, så förtjänar dock givetvis han eller hon att straffas. Kanske inte av något brutalare eller osmakligt slag – men däremot så att personen inte begår samma övertramp igen.

Avslutade tvättprogrammet

I en berättelse som florerat på nätet under den senaste tiden – främst på Reddit – så har en person delat med sig av sin klockrena revansch på en granne som tog sig friheten att stjäla hans tvättid. Huruvida det här är helt sant eller inte är svårt att veta, men jag tycker oavsett att det är helt klockrent.

För att uttrycka det milt.

Flickr

Personen hade då avslutat mannens tvättprogram för att köra in sina egna kläder, vilket så klart inte kan anses vara något annat än taskigt gjort. Däremot fick den här iskalla grannen hantera en svidande revansch.

När tvättidstjuven kom tillbaka för att hämta sina kläder fanns det en handskriven lapp att läsa. På den stod det:

”Till personen som stoppade tvättmaskinen mitt under mitt program och tog ut mina kläder för att i stället tvätta dina.

Du är ett riktigt arsle!

Tyvärr för dig, så är jag det också. Du kan hitta dina kläder ute, nedkylda i snön. Har du problem med det? Då är det bara att komma förbi lägenhet 301.”

Reddit

Tvättidstjuven ångrade nog sin miss i det här fallet – och här var det hårda bud som gällde!

Tycker du att personen som skrev lappen gjorde rätt? Tryck då på DELA, så kanske vi slipper sådana här dispyter framöver!