Jenna, 21, slutar jobba – för att leva som hund på heltid

Alla har rätten att leva det liv som passar en bäst och som man trivs med.

Somliga väljer Svensson-stilen och äter tacos på fredagskvällarna medan andra satsar på en mer udda och häpnadsväckande vardagstillvaro.

Inget behöver givetvis vara mer rätt eller fel än det andra, men det är ofta de sistnämnda personerna som är mest intresseväckande.

En sådan är Jenna Phillips, 21, från USA. Hon slutade arbeta – för att leka hund dygnet runt.

Bild: TikTok/@yourpuppygirljenna

Redan i unga år älskade Jenna Phillips, från Austin i Texas, att leka valp. Lockelsen i att agera som hund var dock inget som avtog med åren – snarare tvärtom. Den i dag 21-åriga kvinnan utbildade sig dock till optiker, men klarade bara av att jobba som det i två år innan hon valde att sluta.

Varför? För att leka hund – på heltid.

Skäms inte – snarare tvärtom

Som en del i sin udda livsstil började hon filma sig själv som busig valp. Det jagades bollar i parken, rullades runt på marken och vilades i en hundkorg.

I hjärtat har hon, enligt Ladbible, alltid känt sig som en vovve.

– Jag vill bara busa, jaga saker, bli klappad och springa runt och leka, säger hon, enligt sajten.

Bild: TikTok/@yourpuppygirljenna

Jenna är dessutom inte den som skäms för sin ovanliga vardag. Snarare tvärtom. Hon lägger då och då ut klipp på sig själv som hund på nätet – och via appen TikTok har hon nu över 120 000 följare.

– Jag älskar att få beröm. Jag älskar att höra ”duktig flicka”. Det får mitt hjärta att smälta varje gång, berättar amerikanskan.

Bild: TikTok/@yourpuppygirljenna

Säljer videos till snuskhumrar

Till en mindre skara säljer 21-åringen också skräddarsydda videos efter kundernas önskemål – och flera medier rapporterar nu att hon tjänar hundratusentals kronor i månaden på sina klipp. Med andra ord verkar avhoppet från arbetet som optiker ha inneburit ett ekonomiskt jättelyft.

– Jag insåg att det inte riktigt fanns en marknad för kvinnliga ”valpar”. Majoriteten av de som sysslar med sådant här är homosexuella män, men jag tänkte att ”skit samma” – och nu har det här blivit mitt heltidsjobb.

Den absoluta majoriteten av Jennas kunder beställer – och betalar för – hennes privata videos i sexuella syften.

– Ju snuskigare, desto dyrare, medger hon, men slår fast att det också finns gränser.

En del önskemål är bara för mycket, säger Jenna.

Bild: TikTok/@yourpuppygirljenna
Bild: TikTok/@yourpuppygirljenna

Vad anser du om det här? Gör Jenna rätt som lever sitt drömliv som hund, eller är det för knasigt? Dela vidare artikeln för att berätta vad du tycker!