Jenna klagar på att grannarna har högljutt sex – 5 minuter senare ser hon en lapp under dörren

Så gott som alla som någon gång har bott i lägenhet vet att det kan innebära att man hör vad grannarna har för sig titt som tätt.

Ljudet av att någon spolar vatten eller tar rejäla fotsteg är sådant man relativt snabbt vänjer sig vid, men när det kommer till högljudda sexstön så är det för många lite jobbigare att behöva lyssna på.

I mitt lägenhetshus är det ganska lyhört så jag har varit med om det här ett antal gånger. Jag tycker dock inte att det är en så stor grej. Det är ju härligt att folk har roligt med varandra – även om det så klart inte får gå till överdrift.

Jag köper dessutom att vissa kan ha svårt för den här typen av störningsmoment – och det är ju inte direkt något man längtar efter.

Någon som tvingades uppleva det här för en tid sedan var 19-åriga Jenna Levine.

En kväll när hon låg sömnlös på grund av sina grannars högljudda aktiviteter i sänghalmen så bestämde hon sig till slut för att säga till, men på ett mycket artigt sätt.

Jenna var dock inte beredd på det svar som senare skulle trilla in under hennes dörr.

Att vara den som går och ber grannarna att dämpa sig var dock inget Jenna var sugen på. Men då hon hade gjort otaliga försök att somna och behövde vara pigg på skolan dagen efter såg hon till slut inget annat alternativ.

”Ha sex lite tystare”

19-åringen bestämde sig därför för att skriva en lapp på det trevligaste sättet hon kunde. På den skrev hon:

”Hej granne,

Var snäll och ha sex lite tystare, tack.

Vissa av oss försöker sova utan att bli påminda om hur ensamma vi är…

Känn er fria att älska med varandra hur mycket ni vill. Men snälla, ha ert lilla skoj på en lägre ljudvolym.

Tack så mycket!”

Jenna Levine

Jenna sköt tydligt in lappen under grannens dörr och gick sedan tillbaka in till sitt för att försöka sova. Det tog bara några minuter innan hon hörde att någon var vid hennes egen dörr. Där låg då ett svar från grannen.

Men det var något helt annat än hon hade väntat sig. På svarslappen stod det:

”Kära granne,

Jag är så oerhört ledsen för detta. Jag insåg inte hur högljudd jag var – och ja, du vet, ibland är det ganska hett att ha högljutt sex, men det var uppenbarligen på din bekostnad vilket jag ber så mycket om ursäkt för.

Jag är så, så himla ledsen. Jag hoppas att detta inte har hänt för ofta – och tack så mycket för det otroliga och roliga brevet.

Jag kommer definitivt försöka ha mitt lilla roliga på en betydligt lägre ljudnivå framöver.

Och du, var inte orolig, du kommer inte vara ensam för alltid. Den rätta personen kommer dyka upp när tiden är mogen. Jag var singel i 18 år!

Haha! Än en gång, jag beklagar så hjärtligt.

Ursäkta / Rum 338″

Positivt överraskad

Men inte nog med att grannen bad om ursäkt och motiverade Jenna. Han eller hon lämnade också en chokladkaka. 19-åringen blev så positivt överraskad av grannens agerande att hon valde att dela med sig av det hela på sin Twitter.

Twitter

Det är precis så här man ska ta sig an besvärliga situationer – med humor!

Jag tycker att alla agerade på ett snyggt och roligt sätt här. Tryck gärna på dela-knappen om du håller med. Det finns alltid någon i ens vänskapskrets som kan behöva muntras upp!