Jessica, 22, köper lyxig dildo i hemlighet – då får hon ett lurigt meddelande som avslöjar ”hemska” jättetabben

Det är mycket som man vill dela med sig av till sina föräldrar.

Något de helst inte ska veta så mycket om är dock ens sexliv. På samma sätt som man gärna inte känner till exakt vad de själva sysslar med inne i sänghalmen.

22-åriga Jessica råkade ge sin mamma en pinsam inblick i sitt privatliv – efter att hon stått för ett ödesdigert misstag.

Nu skrattar tusentals åt hennes roliga tabbe.

Vi har tidigare skrivit om att sexleksaker säljer otroligt bra nu i karantäntider. Människor verkar onanera mer än någonsin – något som 22-åriga Jessica Smith också hade funderingar på att anamma.

Kom plötsligt ett jobbigt SMS

Hon gick i alla fall in på näthandeln eBay och beställde en lila lyx-dildo – som förhoppningsvis skulle leda till en och annan trevlig stund framöver. Jessica hade fått tipset av en vän – och såg nu fram emot ankomsten av sin nya, hemliga ”vän”.

Bild: Twitter/@jessicaxamy

Plötsligt kom det dock ett oväntat SMS från hennes 52-åriga mamma Jackie. Det innehöll en bild på orderbekräftelsen med de tillhörande orden: ”Vad är detta?!”

Det visade sig då att Jessica hade råkat använda sin mammas konto hos eBay – och alltså inte handlat i sitt eget namn, som hon hela tiden trott.

Troligen beror det på att 22-åringen någon gång tidigare handlat något från sajten tillsammans med sin mor – som nu hade all info om dotterns köp.

Strödde salt i såret

Enligt egen utsago ville Jessica, när hon insåg sin tabbe, bara sjunka genom marken. Det blev dessutom inte bättre av att mamman fann stor humor i det hela – och därför fortsatte strö salt i såret.

”Är du ensam?!”, skrev 52-åringen. ”Du behöver nog ett eget konto hos eBay.”

”Åh herregud. Jag vill dö”, svarade Jessica.

Bild: Twitter/@jessicaxamy

”Jag gjorde nästan det. Var det här det paketet som du fick i dag?”, undrade mamman.

”Jag var så generad”

22-åringen, som själv är mamma, delade med sig av sin pinsamma miss på sociala medier – och det hela gick snabbt viralt och har fått tusentals att skratta.

”Jag ville sjunka genom marken. Jag var så generad. Jag kunde inte svara direkt – jag visste inte vad jag skulle skriva”, säger hon, enligt The Mirror.

Bild: Wikimedia Commons

”Mamma har inte slutat ha roligt åt det hela. Nu har hon tipsat mig om att ladda upp med batterier också”.

”Jag trodde att jag handlade som en gäst, men så var det tydligen inte. Jag ser i alla fall fram emot att den (dildon) ska komma”, säger Jessica.

Visst, det här blev ju lite genant. Att man köper sexleksaker är kanske inte direkt något man vill att ens föräldrar känner till. Jessica verkar dock gärna bjuda på sig själv och i tuffa tider som dessa är det något vi ska uppskatta. Ett gott skratt behöver vi alla.

Tryck nu på dela-knappen så att fler får läsa om Jessicas roliga misstag!