Jessica köper sexig klänning på nätet – men resultatet får nu tusentals att skratta högt

Att handla kläder på nätet är alltid lika vanskligt!

Även om man har en viss storlek och beställer just den så kan alla plagg, oavsett om det rör sig om skor, hattar eller klänningar, sitta helt annorlunda när man väl får hem plagget.

Trots att man nu för tiden ofta kan fylla i sina mått med mera är det inte förrän man har plagget på sig för första gången som man vet om man gjort ett fynd eller ett riktigt stort misstag.

En av de som råkade ut för det sistnämnda är 21-åriga Jessica Saunders från Kent i England.

Hon beställde hem en snygg klänning inför nyårsafton – men när hon provade den satt den inte riktigt som planerat, skriver brittiska Daily Mail.

Jessica Saunders, 21, skulle, precis som många andra av oss, fira nyår med dunder och brak. För att vara lite extra fin så ville Jessica ha en ny, snygg klänning att skåla in 2019 i.

”Perfekt för lördagskvällen”

Så Jessica begav sig ut på internet och fastnade för en svart klänning som satt perfekt på modellen på hemsidan. Klänningen beskrivs som ”perfekt för lördagskvällen som gärna matchas med höga klackar och en skinnjacka för en supersexig look.”.

”Kommer bli gripen för att ha blottat mig”

Jessica fastnade för nyårsklänningen och klickade hem den. Men när 21-åringen skulle prova klänningen uppdagades ett litet problem.

Bildkälla: Twitter

Slitsen på klänningen satt inte alls på låret, utan på framsidan vilket gjorde att klänningen avslöjade bra mycket mer än Jessica tänkt sig.

Hon lade ut bilden på internet med texten: ”Vem i hela friden är den här gjord för? Folk som vill att jag ska bli gripen för att blotta mig?!”

Bildkälla: Twitter

Inte fått svar från butiken

Jessica fick besviket välja en annan klänning att fira in det nya året i och skicka tillbaka den hon köpt. Hon har ännu inte hört något från butiken om varför de medvetet har missvisande bilder på sin hemsida.

Jessica fick minsann uppleva baksidan med att handla på nätet – men nu i efterhand kan hon nog kosta på sig ett skratt åt den löjliga klänningen!

Tryck nu på dela-knappen om du också fnissade! Eller tagga någon som är besatt av nätshopping!