Jessicas pinsamma tabbe – visade lite för mycket i jackannons på Facebook

Att köpa och sälja saker via nätet kan vara en hel vetenskap. Det gäller att vara på sin vakt så att man inte blir lurad, för det finns de som mer eller mindre har som yrke att blåsa hederligt folk.

Jag har själv använt sajten Blocket en hel del i mina dagar. I de flesta fall har det gått väldigt smidigt, men visst har man kommit i kontakt med lite skumma personer också. Så länge man själv är vettig och noggrann så bör man dock slippa de riktiga bedragarna.

Men det finns mer att vara försiktig kring än att undvika att bli blåst på pengar – innan man skickar ut något till omvärlden ska man givetvis se till så att ens texter eller bilder är helt rumsrena.

Det här med att det kan bli väldigt, väldigt fel när man skickar ut något på nätet fick nyligen en svensk Facebook-användare vid namn Jessica erfara.

Hon skulle sälja vad som ser ut som en jacka – och la ut 3 bilder med tillhörande text i en köp- och säljgrupp på Facebook. Ni vet sådana det kryllar av!

Efter att annonsen gått ut så kunde dock de andra chockas av ett bildval. Eller det var nog snarare ett horribelt misstag. Två av bilderna var på just jackan – men den tredje var på något helt annat.

På skärmdumpen från Facebook nedan kan du nog ana Jessicas pinsamma misstag.

Facebook

Snabbt kom en kommentar: ”Du har nog råkat få med ett kort för mycket”.

Givetvis togs inlägget bort relativt snabbt – men att visa brösten (som vi i efterhand givetvis har dolt här inne) för tusentals Facebook-användare är inget man vill göra.

Jag har svårt att tro att det fanns någon som skrollade förbi den här annonsen och som missade hennes bröstbild. Den är verkligen tydlig!

Kvinnan i bilden är inte Jessica – och har alltså inget med artikeln att göra.

Det här är ett ganska bra bevis på hur fel det kan gå när man inte är noggrann med vad man lägger ut på nätet. Just i Jessicas fall var nog den tredje bilden till för privat bruk, kanske skulle skickas till någon annan – men definitivt inte ingå i annonsen för jackan!

Har du varit med om något liknande på nätet, eller bjöd det här dig helt enkelt bara på ett gott skratt? Lämna en kommentar nedan, eller DELA vidare till dina vänner som hade kunnat göra ett sådant här misstag!