Jessica mobbas för sina ”små pojkbröst” – men se när hon reser sig upp och täpper till truten på alla hatare

Vi lever idag i ett samhälle där näthat tyvärr är väldigt vanligt. På var och varannan bild så finns det ett gäng kommentarer som är elaka och ibland rent hatiska.

Personligen förstår jag inte vad man får ut av att sitta bakom en skärm och vara elak, men kanske mår de som näthatar inte så bra innerst inne. Varför skulle de annars hålla på, liksom?

Något som däremot är lite mer härligt är när den som utsatts för näthat slår tillbaka mot hatarna och ger dem en rejäl näsknäpp. Det kan man lugnt säga att Jessica Carter har gjort.

31-åriga Jessica Carter jobbade som personlig tränare och lade dagligen ut träningstips på Instagram och TikTok.

Men hon fick ständigt motta påhopp för sina små bröst – något som till slut började tära på hennes självförtroende.

Förlorade jobbet under pandemin

Under början av 2020 förlorade Jessica jobbet när coronapandemin kom och tvingade gym att stänga världen över.

Då bestämde sig Jessica för att satsa på en egen karriär – som modell. Hon spenderade 6 500 pund, motsvarande cirka 77 000 svenska kronor, på att förstora sina bröst.

Jessica gick från en a-kupa till en d-kupa och startade sedan ett Onlyfans-konto, där man kan publicera mer eller mindre avklädda bilder på sig själv som folk får betala för att se.

– Jag har alltid varit lång, smal och platt. Jag har inte alltid blivit mobbad för just mina bröst, men det var de hånen som sved mest, säger Jessica till Daily Star.

Tjänat en förmögenhet

Hur har det då gått för Jessica sedan hon bestämde sig för att ge långfingret åt alla näthatare?

Idag tjänar hon runt 15 000 pund per månad, motsvarande cirka 170 000 svenska kronor, på sitt utseende som hon tidigare blivit mobbad för.

– Jag känner mig som en helt annan person, nu har jag ett självförtroende jag inte hade tidigare. Jag känner mig mycket mer proportionerlig nu och kan ha kläder som sitter bra på mig, säger Jessica till Daily Star.

Näthatarna fick minsann äta upp sina elaka ord, för något säger mig att de inte tjänar en mindre förmögenhet på att sitta vid sina datorer och mobba andra.

Tryck nu på DELA-knappen för att stoppa nätmobbning!