Johanna skickar kärleksfullt SMS till bästa vän – men pinsamma tabben avslöjar en lömsk hemlighet

Johanna skickar kärleksfullt SMS till bästa vän – men pinsamma tabben avslöjar en lömsk hemlighet

Det är när det går lite tungt i livet och blåser motvind som man oftast märker vilka som är ens riktiga vänner. De som är där i vått och torrt är intill och stöttar medan de som bara är där för roliga tider brukar smyga sig undan.

Ett exempel kan vara när man har strul i sin relation. Då kan ens riktiga kompisar hjälpa till med råd, stöd och egna tankar. Det kan många gånger hjälpa en att åter igen komma på rätt köl och därifrån kunna ta sig vidare mot bra beslut och bättre tider.

 

Om den här berättelsen är helt sann eller fiktiv vet jag faktiskt inte. Den har dock florerat på nätet under tid och oavsett hur det ligger till så tycker jag att den för med sig ett viktigt budskap som alla bör fundera över då och då.

Just kring det här att riktiga vänner är där när man som mest behöver deras stöd.

Jag blir riktigt irriterad när jag läser den här historien, men samtidigt är svaret så himla klockrent att jag får ett snett leende på läpparna. Även ur sorgliga händelser kan det komma något bra – som i det fallet när en tjej förstod att det fanns bättre människor att umgås med än den hon trodde var en nära vän.

Det är då Johanna, som kvinnan heter, som skriver SMS till en kompis som förblir anonym.

Så klart jättefint så här långt. Johanna verkar definitivt bry sig om sin vän! Här ser ju dock konversationen att ta slut för den här gången.

Ett klockrent svar

Men plötsligt dimper ett nytt SMS från Johanna ner i den här tjejens inkorg!

Se nu den oväntade vändningen som hela historien plötsligt tar!

Johanna gör alltså ett fatalt misstag – och skickar det SMS som ska till Robin till sin kompis med kärleksproblem (alltså Robins flickvän). Nu visar det ju sig dessutom att det är kompisen (föra detta, i alla fall) som är den stora anledning till problemen mellan den här tjejen och hennes pojkvän.

Snacka om ett svek från Johanna, men jag kan inte låta bli att få ett lite elakt leende på läpparna kring att hon gör bort sig och avslöjar allt på det här pinsamma och klumpiga viset.

Svaret hon får tycker jag dessutom är helt klockrent – att tjejen liksom svarar på ”Robins” fråga. Vem vet – alla tre kanske hamnade i samma hus den kvällen. Då skulle nog dock stämningen bli rätt jobbig…

Otrohet är aldrig okej! Både Johanna & Robin ska naturligtvis skämmas över hur de betedde sig mot den här tjejen! Det är bara att hoppas att hon gått vidare och hittat någon som på riktigt bryr sig om henne! DELA nu gärna om du håller med för att sprida detta viktiga budskapet!