Jubelidioter stjäl diesel från buss – som visar sig vara kiss och bajs direkt från latrintanken

Ditt är ditt och mitt är mitt, det får man lära sig redan som barn. Man får aldrig ta något som tillhör någon annan, det är stöld. Svårare än så är det inte, och de allra flesta av oss lyckas efterleva detta även i vuxen ålder.

Men det finns alltid folk som trots det inte kan hålla fingrarna i styr och försöker stjäla från andra.

Det som dock är otroligt skönt är att de här skurkarna ofta åker fast, och det ibland på de mest pinsamma sätt. Det är så rätt åt dem!

Så var fallet för de här australiska tjuvarna som försökte stjäla diesel från en parkerad turistbuss, skriver The West Australian.

Tassade fram med slangen

Tjuvar betraktas sällan som med mest intelligenta här i samhället. Det rör sig oftast om riktiga dumskallar som inte ens kan skilja på ditt och mitt, men frågan är om inte dessa tjuvar ändå tar priset.

Det var i australiska staden Laverton som den här, något pikanta, händelsen ägde rum. Tjuvarna försökte sig på att stjäla diesel, som ju är allt annat än billigt idag, från en parkerad turistbuss mitt i natten.

Tjuvarna smög, helt planenligt, fram till bussen och kopplade in slangen i den tank de trodde innehöll värdefull diesel.

Bildkälla: Shutterstock

Fick massa bajs och kiss

Men tjuvarna begick ett misstag när de kopplade in slangen. De kopplade nämligen in slangen i fel tank.

Istället för att slanga diesel från bussen så slangade de idiotiska tjuvarna från latrintanken – det vill säga den tank som innehåller kiss och bajs som är kopplad till fordonets toalett.

– Vi antar att de flydde omgående, med en något bitter eftersmak, säger Heath Soutar som jobbar med fallet, till The West Australian.

Heath Soutar påpekar att även om de letar efter de skyldiga, så har man ”absolut noll intresse” av att få tillbaka stöldgodset.

De här tjuvarna lärde sig nog en läxa för livet och jag kan faktiskt inte sluta le – helt rätt åt dem!

Tryck nu på DELA-knappen om du tycker att de här jubelidioterna fick precis vad de förtjänade!